Ελλάδα

Δομάζος στον bwinΣΠΟΡ FM: «Ο Παπαϊωάννου ήταν μεγάλος και σαν άνθρωπος εκτός από παίκτης»

Το εγκώμιο του «μεγάλου ανθρώπου Μίμη», πέραν του «τεράστιου ποδοσφαιριστή Παπαϊωάννου», έπλεξε ο Μίμης Δομάζος, μιλώντας στον bwinΣΠΟΡ FM ενώ θυμήθηκε και περιστατικά από την κοινή τους πορεία.

Στην ποιότητα που διέθετε τόσο σαν ποδοσφαιριστής όσο και σαν άνθρωπος ο Μίμης Παπαϊωάννου φρόντισε να καταγράψει μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Μίμης Δομάζος.

Κληθείς να μιλήσει στους Μπάμπη Χριστόγλου και Σταύρο Χονδροθύμιο για τον θάνατο του μεγάλου άσου της ΑΕΚ, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού είχε να πει τα… καλύτερα για εκείνον!

«Όταν φεύγουν αυτοί οι μεγάλοι παίκτες φτωχαίνει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Με τον Μίμη παίξαμε και αντίπαλοι και συμπαίκτες και στην Αμερική και στην Εθνική ομάδα. Με κάλεσε έναν μήνα και πήγα να παίξω εκεί. Το μεγαλείο του ήταν ότι, όταν πήγα στην ΑΕΚ αυτός φορούσε το 10. Ωστόσο, μου λέει “πάρε το και φόρα το εσύ”. Δεν ήταν μόνο μεγάλος παίκτης, ήταν και σαν άνθρωπος μεγάλος. Είχε μεγάλη καρδιά. Θυμάμαι μια φορά είχα τσακωθεί και με έναν παίκτη της ΑΕΚ και ήρθε με έπιασε και μου λέει “μην μιλάς καθόλου” και αρχίσαμε να γελάμε. Είχε τρομερή φωνή, όπου πηγαίναμε τραγουδούσε, ήταν και πλακατζής. Ένας ωραίος τύπος, δεν το έπαιζε φίρμα. Ήταν πρώτα άνθρωπος και μετά ποδοσφαιριστής. Παρότι ήμασταν στο ίδιο ύψος, αυτός πηδούσε πιο ψηλά, τον πείραζα για αυτό. Ήταν ο τέλειος άνθρωπος, σαν ποδοσφαιριστής τι να πω; Λίγοι θα βγουν σαν κι αυτόν», ήταν τα χαρακτηριστικά λόγια του «στρατηγού».

Παράλληλα, ερωτηθείς για το κυριακάτικο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ, ο Δομάζος σχολίασε: «Είναι πάρα πολύ δύσκολο να κάνω κριτική αυτή την στιγμή, αν δεν δούμε τα πρώτα τρία ματς της κάθε ομάδας. Αν κερδίσει πάντως ο Παναθηναϊκός και πάει την διαφορά στους πέντε βαθμούς, θα είναι πάρα πολύ δύσκολα για την ΑΕΚ. Και το “Χ” να πάρει, πάλι θα είναι μπροστά δύο πόντους. Για αυτό λέω να δούμε τα πρώτα ματς, εγώ βάζω μέσα στην διεκδίκηση και τον Ολυμπιακό».

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x