Ελλάδα

Κατσουράνης: «Έχω γενέθλια… καριέρας μαζί με τον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 - Είναι σε καλό δρόμο η Εθνική»

Ο Κώστας Κατσουράνης μίλησε στους 94,6 με αφορμή τα γενέθλια στου σταθμού και αναφέρθηκε και στην Εθνική ομάδα.

Έχει δύσκολο έργο η Εθνική ομάδα για να πάρει την πρόκριση στην τελική φάση του Euro 2024 επεσήμανε ο Κώστας Κατσουράνης υπογραμμίζοντας όμως ότι η ομάδα είναι σε ένα καλό δρόμο. Ο παλαίμαχος άσος μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 με αφορμή και τα σημερινά γενέθλια, καιαφού πρώτα θυμήθηκε ότι σαν σήμερα υπέγραψε το πρώτου συμβόλαιο με την Παναχαϊκή ουσιαστικά ξεκινώντας την καριέρα του, ταυτόχρονα με την «γέννηση» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6, ανέλυσε τα δεδομένα για την Εθνική ομάδα.

Όπως ανέφερε έχει αρχίσει και χτίζεται μια ομάδα με βάσεις και παρά το γεγονός ότι το έργο που έχει για να περάσει στο Euro 2024 είναι σαφώς δύσκολο λόγω της παρουσίας ομάδων όπως η Γαλλία και η Ολλανδία, το έργο που γίνεται στην ομάδα είναι αρκετά καλό.

«Είμαστε σε καλό δρόμο. Δεν είναι εύκολο να περάσουμε στο Euro παρά το γεγονός ότι έχουν αυξηθεί οι ομάδες που συμμετέχουν. Έχουμε την ομάδα και να κυνηγήσουμε ένα… μικρό θαύμα, όμως καθώς είμαστε σε έναν όμιλο με Γαλλία και Ολλανδία και είναι δύσκολο. Οι πιθανότητες για να πετύχεις κάτι εξαρτάται και από την κατάσταση που είναι οι δύο ομάδες και όχι από το πώς είσαι εσύ», ανέφερε ο Κώστας Κατσουράνης…

«Πρέπει να βγάλουν τα ματάκια τους, δηλαδή, για να έχεις και περισσότερες πιθανότητες να περάσεις, έχουμε βέβαια και μια δεύτερη ευκαιρία από το Nations League. Η Εθνική ομάδα μας όμως αυτό που είναι σημαντικό είναι ότι έχει ξαναγίνει ομάδα. Τα παιδιά ωριμάζουν και πάνω από όλα θα θέλουνε να φέρουν μια επιτυχία για την ομάδα, τους Έλληνες και τον εαυτό τους. Από μόνο του αυτό είναι ένα τεράστιο κίνητρο.

Οργανωτικά η ομάδα είναι καλύτερα όπως και με τον προπονητή. Έχουμε κάνει μια καλή ομάδα πια και έχουμε μια τεράστια ευκαιρία για διάκριση. Η νέα γενιά φιλάθλων δένεται με τα παιδιά και ελπίζω να γεμίσει το γήπεδο στα παιχνίδια της. Να υπάρχει ένα δέσιμο γιατί πρέπει να έχει την στήριξη του. Ο κόσμος είναι κοντά και βλέπω και όλο αυτό ελπίζω να μας πάει σε μια μεγάλη διοργάνωση. ...


Περισσότερα σε λίγο...

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x