Χάντμπολ

Νικολαΐδης στο sport-fm.gr: «Αξιοζήλευτη η ψυχή και το πάθος της ΑΕΚ»

Η ΑΕΚ πανηγύρισε μια επική πρόκριση στους τελικούς του EHF Cup και ο αρχηγός της, Παναγιώτης Νικολαΐδης, μίλησε στο sport-fm.gr για το σπουδαίο αυτό επίτευγμα.

Παρότι βρέθηκε να χάνει ακόμα και με οκτώ γκολ στη Σλοβενία, η ΑΕΚ κατάφερε να ανατρέψει το παιχνίδι και να πανηγυρίσει την πρόκριση στους τελικούς του EHF Cup, ευελπιστώντας αυτή την φορά να κατακτήσει το τρόπαιο, απέναντι στην Ίσταντς.

Ο αρχηγός της «Ένωσης», Παναγιώτης Νικολαΐδης, που θα ενισχύσει και την Εθνική ομάδα, μίλησε στο sport-fm.gr για την ιστορική εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στη Γκορένιε, μοιράστηκε τη χαρά του για την επιτυχία, ενώ αναφέρθηκε και στα ψυχικά αποθέματα της ομάδας του.

Επίσης, εξέφρασε την πίστη του ότι οι «κιτρινόμαυροι» θα φέρουν τον τίτλο στη Φιλαδέλφεια, τόνισε ότι ανυπομονεί για την επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα, αλλά αντιλαμβάνεται πως προέχει η υγεία όλων.

Αναλυτικά όσα είπε ο Παναγιώτης Νικολαΐδης στο sport-fm.gr:

«Είμαι πολύ περήφανος και χαρούμενος που μέσα σε μια τόσο δύσκολη περίοδο μπορούμε και έχουμε την τύχη να αγωνιζόμαστε και να κάνουμε αυτό που αγαπάμε. Μετά από ένα πολύ καλό ματς μέσα στην έδρα μας και φυσικά για ακόμα μια φορά χωρίς τον κόσμο μας, όπως μας έχει συνηθίσει τόσα χρόνια, παίζοντας όμως και γι’αυτούς θέλαμε αρχικά την νίκη και από εκεί και πέρα στο δεύτερο παιχνίδι θα ήμασταν προετοιμασμένοι κατάλληλα.

Πηγαίνοντας λοιπόν στη Σλοβενία μοναδικός μας στόχος ήταν η νίκη. Δεν θα μιλήσω τακτικά. Η ψυχή που έχει αυτή η ομάδα και το πάθος που έχει είναι αξιοζήλευτο. Πήραμε μια τρομερή πρόκριση, με μεγάλη ανατροπή στο σκορ και αυτό γιατί πότε δεν σταματήσαμε να πιστεύουμε σε εμάς ακόμα και με τα από 8 γκολ διαφορά. Πολλά συγχαρητήρια και στη Γκορένιε, μια πολύ ποιοτική ομάδα.

Μπροστά μας έχουμε μια μεγάλη πρόκληση για να γράψουμε ιστορία για το τμήμα. Είμαι σίγουρος ότι θα κάνουμε τα πάντα ώστε να γυρίσουμε με το κύπελλο στη Φιλαδέλφεια. Είμαστε προσηλωμένοι εννοείται και στους εγχώριους στόχους, έχουμε ένα μήνα να προετοιμαστούμε για τους τελικούς του EHF Cup και νομίζω ότι η χρονιά μας ανήκει. Θα ήθελα πολύ να ζήσουμε στιγμές με γεμάτα γήπεδα αλλά η υγεία προέχει όλων».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x