Stoiximan Super League

Σιδεράς: «Ο μόνος δρόμος για το υψηλό επίπεδο είναι η σκληρή δουλειά»

Ο Γιώργος Σιδεράς μιλάει για την παρουσία του στην πράσινη προετοιμασία, το γκολ του στο φιλικό με την Μπερ Σεβά και τη συνέχεια. Αποστολή στην Κύπρο: Διονύσης Δεσύλλας.

Ο νεαρός αμυντικός του Παναθηναϊκού, Γιώργος Σιδεράς, συμμετέχει ξανά στην πράσινη προετοιμασία και αρπάζει την ευκαιρία του Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Στη φιλική νίκη (3-1) επί της Μπερ Σεβά σκόραρε με κεφαλιά και είχε συνολικά πολύ καλή παρουσία στο ματς. Ο Σιδεράς μίλησε για την εμφάνισή του, για την ομάδα και έδειξε τον δρόμο για τη συνέχεια.

Αναλυτικά:


Πρώτο φιλικό τεστ στην Κυπρο. Σημαντικό ότι παίξατε όλοι και γυρίσατε το ματς και δείξατε ότι είστε στον ίδιο δρόμο όπως στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος...
«Ηταν ένα πολύ καλό τεστ, θέλουμε να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό που σταματήσαμε, να συνεχίσουμε με νίκες. Έχουμε έναν αγώνα μπροστά μας με τον Βόλο για το Κύπελλο και πρέπει να δώσουμε το 100%».

'Ερχεται μια περίοδος με πολλά μαζεμένα παιχνίδια και πολλά εκτός, οπότε είναι δεδομένο ότι θα χρειαστείτε όλοι. Πολλά παιδιά δείξατε ότι είστε σε θέση να βοηθήσετε...
«Πρέπει να είμαστε όλοι έτοιμοι. Οπως είπατε κι εσείς έχουμε πολλά παιχνίδια μπροστά μας. Πρέπει να δώσουμε το 100%. Να πάρουμε κάποιες ανάσες, να κάνουμε την προετοιμασία τώρα και μετά να είμαστε έτοιμοι».

Σε είδαμε να σκοράρεις με κεφαλιά και τα γκολ από στατικές φάσεις είναι ένα στοιχείο που το έχεις. Το δουλεύεις πολύ;
«Δεν ξέρω αν είναι χάρισμα. Μου αρέσει να ανεβαίνω, το προπονώ συνέχεια...»

Σε βλέπουμε, πάντως, ταπεινό. Είσαι ένα παιδί από την ακαδημία, όπως και άλλα, που συνεχίζετε τη σκληρή δουλειά...
«Ο μόνος δρόμος για να πας στο υψηλό επίπεδο είναι η σκληρή δουλειά. Αν δε δουλέψεις δεν πρόκειται να το κάνεις. Γι αυτό κάτω το κεφάλι και δουλειά...»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x