Πόλο

Μάζης στο sport-fm.gr: «Το καλύτερο δώρο για τα γενέθλια του Παναθηναϊκού η πρόκριση στον τελικό»

Ο προπονητής της ομάδας πόλο του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Μάζης, μίλησε στο sport-fm.gr για την μεγάλη νίκη με 6-5 επί του Εθνικού που χάρισε στους «πράσινους» την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου.

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε 6-5 του Εθνικού στον πρώτο ημιτελικό του Final 4 του Κυπέλλου πόλο ανδρών παίρνοντας για δεύτερη φορά στην ιστορία του το εισιτήριο για τον τελικό του θεσμού, ενώ παράλληλα εξασφάλισε και την παρουσία του στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις για την επόμενη σεζόν.

Μετά το τέλος του σπουδαίου αγώνα στο κολυμβητήριο «Αντώνης Πεπανός» της Πάτρας, ο προπονητής των «πρασίνων» Δημήτρης Μάζης, μίλησε στο sport-fm.gr για τη συγκεκριμένη επιτυχία η οποία μάλιστα ήρθε την ημέρα που ο σύλλογος γιορτάζει τα 115 χρόνια ιστορίας του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Δημήτρης Μάζης:

Για τα γενέθλια του συλλόγου και την νίκη κόντρα στον Εθνικό: «Aπό το πρωί στο ξενοδοχείο είχαμε στήσει ένα μικρό... πάρτι για τα γενέθλια του συλλόγου. Νομίζω ήταν ένα ωραίο δώρο αυτό. Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά γιατί έχουν κάνει πολύ μεγάλη προσπάθεια καθ' όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Είχαμε πολύ άγχος σήμερα το οποίο δεν χρειαζόταν για ένα τόσο μεγάλο ματς. Ήταν σπουδαίος αγώνας κυρίως για τις εμπειρίες που μαζεύουν οι παίκτες καθώς είναι νεαροί σε ηλικία και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Ωστόσο κοιτάμε μπροστά και προετοιμαζόμαστε για το καλύτερο. Είμαι πολύ ικανοποιημένος».

Για το ευρωπαϊκό εισιτήριο: «Ήταν κάτι το οποίο το θέλαμε πολύ από την αρχή της σεζόν. Όμως τώρα ξεκινούν όλα και τα καλύτερα είναι μπροστά. Συνεχίζουμε»

Για το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει στον τελικό τον Ολυμπιακό ή τη Βουλιαγμένη και κατά πόσο αυτό δημιουργεί άγχος στην ομάδα: «Σίγουρα και οι δύο θα είναι φαβορί απέναντι μας. Και εμείς ωστόσο σήμερα είχαμε τον συγκεκριμένο ρόλο και αυτός ήταν και ο λόγος που αγχωθήκαμε. Στον τελικό θα είμαστε το αουτσάιντερ αλλά θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για να κερδίσουμε τον αγώνα. Είμαστε και εμείς πλέον διεκδικητές του Κυπέλλου και περιμένουμε να μάθουμε τον αντίπαλο μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x