Ψυχαγωγία

Ο νικητής του Survivor στον bwinΣΠΟΡ FΜ: «Δεν είναι Ολυμπιακοί Αγώνες, ο κόσμος επιβραβεύει το ήθος»

Ο Στάθης Σχίζας μίλησε για την εμπειρία του στο Survivor μια μέρα μετά τον μεγάλο τελικό και τη νίκη του απέναντι στον Άρη Σοϊλέδη.

Για το ταξίδι του Survivor που ολοκλήρωσε ως νικητής μίλησε ο Στάθης Σχίζας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6, μια μέρα μετά τον μεγάλο τελικό.

Ο νικητής του απόλυτου παιχνιδιού επιβίωσης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Πνίξτε τον... φουνταριστό» με τον Γιώργο Θαναηλάκη και τον Μηνά Τσαμόπουλο και σχολίασε όλα όσα βίωσε τους τελευταίους 4,5 μήνες.

«Ο κόσμος μας έδειξε πως το Survivor είναι ένα σύμπλεγμα πραγμάτων. Δεν είναι Ολυμπιακοί Αγώνες. Ο κόσμος έδειξε ότι θέλει το αγωνιστικό, την ηθική, τη δικαιοσύνη, τα πάντα. Για αυτό τους ευχαριστώ πάρα πολύ.Ο κόσμος δίνει σημασία στους χαρακτήρες, στο ήθος. Είμαι χαρούμενος που ο κόσμος αρχίζει να έχει αυτά τα κριτήρια», ανέφερε μεταξύ άλλων ο 30χρονος επιχειρηματίας.

Όσο για την πρώτη συνάντηση με την κόρη του, Χρύσα, είπε: «Την είδα πριν μια ώρα. Την πήρε ο ύπνος στον τελικό. Μόλις τελείωσε ο τελικός ρώτησα αν το έμαθε. Το πρωί βρήκα 15-20 κλήσεις στο κινητό, πήγα κατευθείαν σε αυτήν. Κλαίγαμε και οι δυο δεν το πίστευε ότι έχω γυρίσει. Με παρακαλούσε να μην ξαναφύγω».

Για την απουσία φαγητού στο παιχνίδι σχολίασε: «Δεν πεινάμε. Πεθαίνουμε. Είναι το ένστικτο της επιβίωσης. Για να πάρεις το έπαθλο, πρέπει να αγωνιστείς, αλλιώς δεν θα φας. Δεν αγωνίζεται το κορμί, αλλά η ψυχή. Ο σκοπός καθημερινά είναι το φαγητό. Το γύρισμα είναι γύρω στις 5,5 με 6 ώρες, στον ήλιο. Οι θερμοκρασίες είναι απίθανες κι έπρεπε να τρέξουμε 15-17 run τη μέρα. Δεν είναι εύκολο, παρότι έτσι φαίνονται από την τηλεόραση».

Όσο για το πάρτι που ακολούθησε μετά τον τελικό, ανέφερε: «Μετά τον τελικό πήγαμε όλοι μαζί σε ένα μαγαζί στην παραλιακή. Δεν έκατσα πάρα πολύ. Ο Άρης δεν ήρθε, αγκαλιαστήκαμε, μου είπε να πάω να το απολαύσω. Έχουμε κανονίσει να πάμε μπουζούκια στο τέλος της εβδομάδας και αυτό δεν ακυρώνεται. Ήταν ντέρμπι, τέλος καλό όλα καλά. Η αγάπη του κόσμου είναι το μεγαλύτερο έπαθλο».

Ακούστε όλα όσα είπε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο νικητής του Survivor, Στάθης Σχίζας:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x