Stoiximan Super League

Τεννές στον bwinΣΠΟΡ FM: «Δεν υπάρχει φαβορί στα playoffs»

Ο Μπάμπης Τεννές μίλησε για τη μάχη των playoffs.

Ανοιχτή σε όλα τα προγνωστικά είναι η μάχη των playoffs, όπως τόνισε ο Μπάμπης Τεννές μιλώντας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και τον Σωτήρη Ταμπάκο.

«Είναι μια συναρπαστική διαδικασία, στην οποία δεν υπάρχουν φαβορί, όχι μόνο για τον τίτλο στα playoffs, αλλά και στη μάχη των play out. Ο Παναθηναϊκός έχει μεγάλη σοβαρότητα, κάνει τα λιγότερα αβίαστα λάθη κι αυτό προέρχεται από τη σοβαρότητα του προπονητή του. Έχει κάνει βήματα προόδου από την περασμένη σεζόν, είναι βασικός διεκδικητής του τίτλου, αλλά δεν μπορεί να είναι σίγουρος. Υπάρχει η ΑΕΚ που χαίρεσαι να τη βλέπεις, παίζει πολύ επιθετικά και έχει μεγάλο βάθος μεσοεπιθετικά», τόνισε και πρόσθεσε:

«Ο Ολυμπιακός που είναι τρίτος έχει βρει την ταυτότητα που δεν είχε σε μεγάλο μέρος του πρωταθλήματος και σε συνδυασμό με το καλό πρόγραμμα που έχει μπορεί να γίνει διεκδικητής. Υπάρχει και ο ΠΑΟΚ που σε ορισμένα παιχνίδια δίνει την εντύπωση πως είναι η καλύτερη ομάδα, αλλά τον διακρίνει η επιπολαιότητα σε κάποιες περιπτώσεις και ίσως αυτό έχει να κάνει και με τον προπονητή του. Όταν κερδίζει με πέντε γκολ στο Κύπελλο και βγαίνει και μιλάει για τη διαιτησία, είναι κάτι που μου αφήνει κάποια άσχημα συναισθήματα, με όλο τον σεβασμό που έχω για τη δουλειά του».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x