Αποστολή στη Σλοβενία

«Ήταν καλός ο Μπρέσεβιτς…»

Ρωτήσαμε και μάθαμε για τον Ιβάν Μπρέσεβιτς στο Κόπερ. Δείτε τι είχαν να μας πουν φίλαθλοι της σλοβενικής ομάδας για τον Κροάτη φορ της ΑΕΚ, που πέρασε μια διετία εκεί.

Το Ευρωμπάσκετ μάς έφερε στο Κόπερ. Ούτε 100 μέτρα μακριά από το γήπεδο που διεξάγονται οι αγώνες της διοργάνωσης, στέκει το «Μπονίφικα Στάντιουμ», που για την προηγούμενη διετία αποτέλεσε το ποδοσφαιρικό στέκι του Ιβάν Μπρέσεβιτς.

Σε αναζήτηση… τροφής καταλήξαμε σε ένα «βρώμικο» ακριβώς κάτω δίπλα στο ποδοσφαιρικό γήπεδο, που αποτελεί στέκι των φιλάθλων της σλοβενικής ομάδας. Και δεν χάσαμε την ευκαιρία να τους ρωτήσουμε για τον Κροάτη φορ που ανήκει πλέον στην ΑΕΚ.

«Είναι καλός παίκτης ο Μπρέσεβιτς. Πολύ δυνατός και μαχητικός, βοήθησε την ομάδα όσο έπαιξε», μας είπε με τα λιγοστά αγγλικά του ένας φίλαθλος της Κόπερ. «Δεν είναι ο επιθετικός που ντριμπλάρει ή θα κάνει τη φοβερή ενέργεια, αλλά είναι θηρίο μέσα στην περιοχή και απασχολεί τις άμυνες», πετάχτηκε ένας άλλος.

Ο υπάλληλος του καταστήματος μπήκε στην κουβέντα και ρώτησε πώς τα πάει ο Μπρέσεβιτς στην ΑΕΚ κι όταν του είπαμε πως έχει σκοράρει αρκετά στα πρώτα φιλικά, είπε: «Είμαι βέβαιος πως θα βοηθήσει γιατί παίζει πάντα με πάθος, ακόμη κι όταν δεν βάζει γκολ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x