Γιώργος Μαζιάς

Κανείς δεν κάνει για τον ΠΑΟ;

Ο Γιώργος Μαζιάς γράφει στο sport-fm.gr γράφει τις επιλoγές που έχει μπροστά του ο Παναθηναϊκός.

Δίχως παρεξήγηση και γνωρίζοντας ότι μπορεί να χαρακτηρισθούμε για μανατζεριλίκια, προτιμήσεις και όλα τα σχετικά: Οσοι κατηγορούν τη διοίκηση του Παναθηναϊκού για τις επικείμενες επιλογές σε παίκτες, προπονητές και τεχνικό τιμ, έχουν επαφή με την πραγματικότητα; Με όλο το σεβασμό ουδείς έχει καταλάβει το σκληρό σήμερα που βιώνει ο ΠΑΟ;

Δεν μας κάνει ο ένας, ήταν Ολυμπιακός, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ ο άλλος, είναι άσχετος και άπειρος ο επόμενος. Μικρός παίκτης ο τάδε, από τα αζήτητα ο δείνα. Υπάρχουν λεφτά για κάτι παραπάνω και δεν το ξέρουμε; Δεν υπερασπιζόμαστε τις τελευταίες κινήσεις στους «πράσινους».

Εχουν γίνει πολλά λάθη για να φτάσουν εδώ που είναι τώρα. Πρέπει όλοι να καταλάβουν, όχι μόνο στον Παναθηναϊκό, ότι λεφτά δεν υπάρχουν. Θέλουμε Ελληνες, καλούς, φτηνούς, να είναι παναθηναϊκοί από παιδιά, να έχουν εμπειρία, να ξέρουν την αγορά, να, να, να, χίλια να. Ολα μαζί δεν γίνονται. Να φύγει ο Βαρέλα, Να φύγει. Να έρθει ο Νταμπίζας με τον Αναστασίου. Οχι. Δεν κάνουν. Και έτσι αρχίζει το παιχνίδι της... κολοκυθιάς. Να κάνει η... μάνα. Στο τέλος τι να πεις; Από κάπου πρέπει να αρχίσεις. Με στείρα κριτική δεν βγαίνει άκρη. Ας συμφωνήσουν όλοι για τα δεδομένα, για τα λεφτά που έχουν (ή δεν έχουν) και ας προχωρήσουν.

Τo χθες έχει πεθάνει. Το πως ήταν ο Παναθηναϊκός είναι μια ανάμνηση, αλλά δεν οδηγεί πουθενά αν μείνεις σε αυτό. Σκληρή πραγματικότητα. Ας έρθει άλλος να βάλει τα λεφτά, να ξεπληρώσει τα χρέη, να πάρει τις άδειες και τους παικταράδες και μετά τα ξαναβλέπουμε όλα όπως παλιά. Τώρα δεν γίνεται αλλιώς. Από κάπου και κάπως πρέπει να ξεκινήσεις. Το τέλειο δεν υπάρχει. Γκρίνια πάντα θα υφίσταται ακόμη κι αν έρθει ο... Μουρίνιο.

Αν δεν συνειδητοποιήσεις την κατάσταση στην οποία βρίσκεσαι δεν θα σου ξημερώσει καλό το επόμενο πρωϊνό. Το μόνο σίγουρο είναι πως όλα κρίνονται εκ του αποτελέσματος. Ακόμη κι αυτό όμως για να το δεις πρέπει πρώτα να έχεις κάνει μια αρχή. Οσο περισσότερο αναλώνεσαι στο πως θα κάνεις αυτή την αρχή τόσο πιο αργά και με κακό τρόπο θα φτάσεις στο όποιο αποτέλεσμα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x