F1

Κάρλος Σάινθ: «Σε λιγότερο από 10 γύρους θα είμαι πίσω στο 100%»

Για το πόσο έτοιμος είναι να αγωνιστεί ξανά αλλά και το πώς προετοιμάζει την επιστροφή του μίλησε ο Κάρλος Σάινθ, μετά από τουλάχιστον πέντε μήνες αποχής από τους αγώνες της Formula 1.

Πως δε θα του πάρει περισσότερους από 10 γύρους για να νιώσει και πάλι στο 100% δήλωσε ο Κάρλος Σάινθ σε πρόσφατη ζωντανή σύνδεση στο Instagram.

Ο Ισπανός πιλότος της McLaren, τον οποίο τον επόμενο χρόνο θα δούμε να αγωνίζεται ως αντικαταστάτης του Σεμπάστιαν Φέτελ στη Ferrari, εμφανίστηκε με αρκετή αυτοπεποίθηση, κάτι που έρχεται σε πλήρη αντίθεση με άλλους πιλότους εν όψει της επιστροφής τους στα σιρκουί.

«Πρώτα θέλω να μπορώ να επιστρέψω για να δω τους μηχανικούς μου, να μιλήσω μαζί τους, και να προχωρήσω. Θέλω να επιστρέψω στον πραγματικό προσομοιωτή της McLaren και να αρχίσω να δοκιμάζω κάποια πράγματα για να προετοιμαστώ για τον πρώτο αγώνα, που θα κάνει τον ενθουσιασμό μου και την αδρεναλίνη μου να εκτοξευθούν. Αυτό σημαίνει ότι πλησιάζουμε στον πρώτο αγώνα της χρονιάς», είπε χαρακτηριστικά ο 25χρονος όσον αφορά την προετοιμασία του.

Τέλος, πρόσθεσε πως ανυπομονεί πραγματικά να γίνουν όλα βήμα προς βήμα μέχρι να φτάσει εκείνη η στιγμή και ο ενθουσιασμός του πρώτου αγώνα της σεζόν.

Επιμέλεια: Μαντώ Μπερδέ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x