Stoiximan Super League

Κοντά σε Μάιντς, στο... βάθος η Σοσιεδάδ

Στη Μάιντς θα συνεχίσει, κατά πάσα πιθανότητα, την καριέρα του ο Στέφανος Καπίνο. «Παίζει» δυνατά και η Σοσιεδάδ. Έτοιμο έχει τον... διάδοχο ο Νίκος Νταμπίζας.

Προς τη Μάιντς οδεύει ο Στέφανος Καπίνο.

Ο γερμανικός σύλλογος προσφέρει στον Παναθηναϊκό ένα ποσό λίγο πάνω από τα δύο εκατομμύρια ευρώ. Όσα έδινε και η Σπόρτινγκ Λισσαβώνας, αλλά με αυτήν την πρόταση μένει ικανοποιημένος και ο παίκτης, διότι εφόσον πει το «ναι» θα λαμβάνει 450.000 ευρώ ετησίως, ενώ τα «λιοντάρια» έφτασαν μέχρι τις 330.000, δηλαδή 70.000 λιγότερο από όσα χρήματα ήθελε ο Καπίνο.

Επιπλέον, βλέπει ότι στη Μάιντς έχει περισσότερες πιθανότητες να παίξει, διότι αποτελεί παρελθόν ο γνωστός μας από το πέρασμα του από Πανιώνιο και ΠΑΟΚ, Ντάριο Κρέσιτς. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο διεθνής ποδοσφαιριστής βρέθηκε στη Γερμανία για να συζητήσει το μέλλον του, ενώ θεωρείται καθοριστική ημέρα η Παρασκευή.

Πάντως, δεν πρόκειται για 100% κλεισμένη υπόθεση, διότι υπάρχει κινητικότητα και από άλλη ομάδα για τον Καπίνο, που κατά τα φαινόμενα είναι η Σοσιεδάδ, η οποία έχει δείξει ενδιαφέρον εδώ και κάποιες ημέρες.

Ο Νίκος Νταμπίζας έχει έτοιμη τη λύση ξένου και έμπειρου τερματοφύλακα για την περίπτωση που αποχωρήσει ο βασικός του τερματοφύλακας, τη σεζόν που έφυγε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x