Stoiximan Super League

Κόκε: «Θα επιστρέψω στον Άρη»

Ανοιχτό άφησε ο Σέρχιο Κόκε το ενδεχόμενο να επιστρέψει κάποια στιγμή στο άμεσο μέλλον στον Άρη, αφού έχει δεθεί συναισθηματικά με τους «κίτρινους».

Για άλλη μία φορά ο Σέρχιο Κόκε εξέφρασε την επιθυμία να επιστρέψει στον Άρη και να κλείσει την καριέρα του με την κίτρινη φανέλα.

Ο Ισπανός φορ αποχώρησε από τους Θεσσαλονικείς το 2011, έχοντας αγωνιστεί μετά σε Χιούστον Ντιναμό, Ράγιο Βαγεκάνο, Μπακού και Ρέγκενσμπουργκ.

Ωστόσο, ο 30χρονος πλέον επιθετικός δεν έχει ξεχάσει τις στιγμές που έχει ζήσει στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και θέλει προτού κρεμάσει τα παπούτσια του να επιστρέψει στη συμπρωτεύουσα.

«Σε όλες τις ομάδες που αγωνίστηκα τρέφω μεγάλη εκτίμηση, όχι απλά γιατί αγωνίστηκα εκεί, αλλά γιατί είχα ένα συναίσθημα, ένα δέσιμο με τους οπαδούς και πάντα ήταν ομάδες με κάτι το ιδιαίτερο. Αν θα έπρεπε να διαλέξω που θα ολοκλήρωνα την καριέρα μου θα το έκανα στον Άρη», τόνισε ο Κόκε στη Malaga Hoy και εξήγησε πως «μου συμπεριφέρθηκαν (στον Άρη), όπως θα ήθελα να μου συμπεριφερθεί μία ομάδα και πιστεύω κάποια στιγμή, δεν ξέρω πότε, θα επιστρέψω»

Επίσης, υποστήριξε πως αν του δινόταν η ευκαιρία να επιλέξει ομάδα για να παίξει θα ήταν «στη Θεσσαλονίκη με τον Άρη χωρίς να το σκεφτώ!». Μάλιστα, ο Ισπανός, ο οποίος είναι ελεύθερος, ανέφερε πως «εκεί έπαιξα το καλύτερο ποδόσφαιρό μου».

Καταλήγοντας, ο 30χρονος παίκτης τόνισε πως «τα δύο γκολ στο Καλντερόν, όταν κερδίσαμε την Ατλέτικο και γίναμε η πρώτη ελληνική ομάδα που κέρδισε μέσα στην Ισπανία σε ευρωπαϊκή διοργάνωση, νίκη που μας έδωσε τη δυνατότητα να προκριθούμε στην επόμενη φάση, αφήνοντας εκτός την Ατλέτικο, που κατείχε τον τίτλο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x