F1

Κουμάντο στο σπίτι της, κάνει η Ferrari

Ο Σαρλ Λεκλέρκ πήρε και το Γκραν Πρι της Μόντσα, μετά από αυτό του Σπα, στην πρώτη νίκη της Ferrari στην έδρα της μετά από εννιά χρόνια και το 2010.

Πάρτι στο «σπίτι» της έκανε η Ferrari!

Παρότι την φετινή σεζόν δεν έχει καταφέρει να φανεί ανταγωνιστική, η ιταλική ομάδα με μεγάλο πρωταγωνιστή τον ταλαντούχο Σαρλ Λεκλέρκ κατάφερε να πάρει δεύτερο διαδοχικό Γκραν Πρι! Ο Μονεγάσκος πιλότος μετά τη νίκη του στο Σπα, κατάφερε να πάρει και το Γκραν Πρι στη Μόντσα, η οποία είναι η έδρα της Ferrari!

Ωστόσο, για να αντιληφθεί κανείς το μεγάλο του επίτευγμα, αρκεί να αναφέρουμε πως η τελευταία νίκη της Scuderia στη Μόντσα ήταν το 2010, με τον Φερνάντο Αλόνσο να παίρνει τότε την καρό σημαία. Βέβαια, ο ομόσταυλός του Σεμπάστιαν Φέτελ, δεν είχε την ίδια απόδοση και παρότι ξεκίνησε από την τέταρτη θέση, δεν κατάφερε να μπει ούτε στην βαθμολογούμενη δεκάδα.

Η Mercedes από την άλλη, συμβιβάστηκε με το βάθρο και τις θέσεις 2-3, με τον Μπότας να τερματίζει δεύτερος και ο Χάμιλτον τρίτος. Ρικιάρντο και Χούλκενμπεργκ με Renault συμπλήρωσαν την πεντάδα, ενώ ακολούθησαν οι Άλμπον, Πέρες, Φερστάπεν, Τζιοβινάτσι και Νόρις.






Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x