Το διαζύγιο Νικολαΐδη-Βανδή και οι άλλες τρεις gossip αθλητικές ιστορίες του 2021

Το διαζύγιο Νικολαΐδη-Βανδή και άλλες τρεις gossip ιστορίες

Το 2021 φεύγει και εμείς θυμόμαστε 4 στιγμές που οι πρωταγωνιστές των γηπέδων μάς απασχόλησαν και για άλλους λόγους – εξωαγωνιστικούς αυτή τη φορά - με αποκαλύψεις για την προσωπική τους ζωή.

Σταύρος Καλογεράκης |

Ο αθλητισμός, καλώς ή κακώς, δεν είναι μόνο ό,τι συμβαίνει στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου. Άλλες φορές από επιλογή και άλλες όχι, οι πρωταγωνιστές μάς απασχολούν με όσα κάνουν και έξω από τους αγωνιστικούς χώρους, όπου διαπρέπουν, με όσα συμβαίνουν στην προσωπική τους ζωή.

Το 2021, το οποίο ετοιμάζεται σε λίγο καιρό να μας αποχαιρετήσει, ήταν μία χρονιά που δεν είχε πολλά από τα λεγόμενα «gossip» αθλητικά θέματα. Αλλά και τα τέσσερα που απασχόλησαν τους φιλάθλους (και όχι μόνο) ήταν από αυτά που συζητήθηκαν αρκετά, μέχρι και στις… πρωινές εκπομπές που δεν είναι βασικό αντικείμενό τους.

Εμείς, ως sport-fm.gr, ξεχωρίσαμε τέσσερα θέματα, διαφορετικά μεταξύ τους, που ακόμα και σήμερα αποτελούν… «talk of the town»!

Η «βόμβα» με το διαζύγιο Νικολαΐδη-Βανδή

Το πρωί της 15ης Ιουλίου έφτασε στα δημοσιογραφικά γραφεία η ανακοίνωση από τη δισκογραφική εταιρία που συνεργάζεται η Δέσποινα Βανδή πως η τραγουδίστρια τραβάει χωριστούς δρόμους με τον Ντέμη Νικολαΐδη, έπειτα από 18 χρόνια έγγαμου βίου, δύο παιδιά και πολλές όμορφες στιγμές .


Κεραυνός εν αιθρία! Κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει πως το αγαπημένο ζευγάρι θα χωρίσει μετά από τόσα χρόνια κοινής ζωής και τη μοναδική στιγμή που η Βανδή το καλοκαίρι του 2003 τραγουδούσε στον Λυκαβηττό «Ό,τι ονειρευόμουν στη ζωή μου…», πριν φύγουν με τον τότε διεθνή ποδοσφαιριστή για την Ισπανία.



Πρόκειται για το ζευγάρι που εκείνη την περίοδο είχε χαρακτηριστεί εφάμιλλο του ζεύγους Ντέιβιντ και Βικτόρια Μπέκαμ, ο γνωστός ποδοσφαιριστής και η επιτυχημένη τραγουδίστρια, και αυτό είχε καταφέρει να αποτελέσει αντικείμενο συζήτησης στη Μαδρίτη, όπου ο Ντέμης Νικολαΐδης έπαιζε στην Ατλέτικο και ήταν ο απόλυτος σταρ.

Ό,τι αφορά την προσωπική τους σχέση, αφορά το ζευγάρι, αλλά το γεγονός ότι ήταν μία είδηση που κανείς δεν περίμενε τον χωρισμό αποτελεί σημείο αναφοράς για όσα συνέβησαν μέσα στο 2021…

Ο χωρισμός Ικάρντι-Νάρα με τις πικάντικες αποκαλύψεις


Το επόμενο ζευγάρι μάς έχει απασχολήσει για αρκετούς λόγους. Ο Μάουρο Ικάρντι, όταν άφησε την Αργεντινή, για να παίξει στην Ιταλία είχε ως «προστάτη» και πολύ κοντινό του πρόσωπο τον Μάξι Λόπες. Πολλές φορές ο νυν άσος της Παρί Σεν Ζερμέν έμενε στο σπίτι του Λόπες, μαζί με τη γυναίκα και τα παιδιά του. Εκείνος, όμως, πρόδωσε τη φιλία του και έμπλεξε με την Γουάντα Νάρα.

Ο χωρισμός τότε ήταν αναπόφευκτος και ο Ικάρντι με τη Νάρα παντρεύτηκαν το 2014. Μετά από επτά χρόνια, λοιπόν, έσκασε ένα ανάλογο περιστατικό, με πρωταγωνιστές το γνωστό ζευγάρι και… πέτρα του σκανδάλου μία νεαρή κοπέλα από την Αργεντινή. Ο λόγος για την Τσίνα Σουάρες, η οποία επαγγέλλεται ηθοποιός και τραγουδίστρια στη χώρα της Λατινικής Αμερικής.


Σαν άλλη… σαπουνόπερα από τη συγκεκριμένη χώρα βγήκαν στην επιφάνεια διάφορες λεπτομέρειες που θέλουν τον Ικάρντι να έχει απατήσει τη Γουάντα Νάρα με την εντυπωσιακή συμπατριώτισσά του. Μάλιστα, οι δύο τους έζησαν «καυτές» στιγμές στο Παρίσι, κάτω από τη μύτη της γυναίκας του, που ανακάλυψε αργότερα τι έχει συμβεί.

Ο Αργεντινός άσος έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του για να διορθώσει την κατάσταση, δηλώνοντας μάλιστα αποφασισμένος να μην αγωνίζεται και αυτό θα είχε ως αποτέλεσμα να χάσει χρήματα η γυναίκα του, η οποία όλα αυτά τα χρόνια λειτουργεί ως μάνατζέρ του και παίζει ρόλο στις διαπραγματεύσεις με ομάδες και χορηγούς.

Οι τελευταίες πληροφορίες από την συγκεκριμένη υπόθεση θέλουν τον Μάουρο Ικάρντι και την Γουάντα Νάρα να έχουν χωρίσει οριστικά, αφού η πληθωρική ατζέντης δεν μπορεί να συγχωρέσει την απιστία του συντρόφου της και το «γυαλί έχει ραγίσει» οριστικά.

Λάμπρος Χούτος και Ματίνα Ζάρα χώρισαν μία εβδομάδα πριν τον γάμο


Τον περασμένο Αύγουστο όλοι περίμεναν με ανυπομονησία έναν από τους πιο λαμπερούς γάμους του καλοκαιριού. Αντ’ αυτού προέκυψε ο χωρισμός. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Λάμπρος Χούτος και η ανερχόμενη τραγουδίστρια Ματίνα Ζάρα επρόκειτο να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου στις 21 Αυγούστου στη Σκιάθο, όμως μία εβδομάδα πριν έσκασε η βόμβα πως ακυρώνεται ο γάμος.


Στο νησί, μάλιστα, είχαν φτάσει οι συγγενείς και οι καλεσμένοι που θα συνδύαζαν το μυστήριο με ολιγοήμερες διακοπές, όμως το ζευγάρι θέλησε να τραβήξει χωριστούς δρόμους, αφού είχαν παρατηρηθεί διαφορές στη μεταξύ τους σχέση.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα εκείνης της περιόδου, ο Χούτος και η Ζάρα επιχείρησαν να έρθουν ξανά κοντά, όμως ο χωρισμός πλέον ήταν μονόδρομος. Η νεαρή τραγουδίστρια είναι η μόνη από το ζευγάρι που μίλησε για αυτή τους την απόφαση, λέγοντας: «Όταν έγινε αυτό ήμασταν Σκιάθο. Οι γονείς μου έχουν σπίτι εκεί. Ήταν εκεί και όλοι οι καλεσμένοι του γάμου. Καθίσαμε μαζί τους και τους εξηγήσαμε ότι θα ακολουθήσουμε χωριστούς δρόμους. Σεβάστηκαν την απόφασή μας και όλα καλά».

Ερωτηθείσα αν υπάρχει ενδεχόμενο επανασύνδεσης, είχε δηλώσει: «Ποτέ δεν ξέρεις. Έχω μάθει στη ζωή μου να μην λέω ποτέ. Υπάρχει αγάπη και του εύχομαι τα καλύτερα αλλά αυτή τη στιγμή είμαστε χωρισμένοι».

Σκάνδαλο sextape: Μπήκε τέλος στην υπόθεση που συγκλόνισε μέχρι την εθνική Γαλλίας!


Ήταν φθινόπωρο του 2015, όταν ο Ματιέ Βαλμπουενά κατήγγειλε πως ο μέχρι τότε αδερφικός του φίλος, Καρίμ Μπενζεμά, λειτούργησε ως ενδιάμεσος σε κάποιους που τον εκβίαζαν με ένα sextape που πρωταγωνιστούσε ο παίκτης του Ολυμπιακού και η τότε σύντροφος του.

Οι εκβιαστές, μάλιστα, φέρονται να ζητούσαν 150.000 ευρώ από τον Γάλλο ποδοσφαιριστή για να μη διαρρεύσουν στη δημοσιότητα το sextape. Η γνωστή εφημερίδα «L’ Equipe» είχε δημοσιεύσει διαλόγους, στους οποίους ένας από τους εκβιαστές συνομιλούσε με τον Μπενζεμά, με τον οποίο λέγεται πως ήταν φίλοι και συζητούσαν σχετικά με την υπόθεση.


Ο άσος της Ρεάλ ομολόγησε στην κατάθεσή του ότι ήταν σε επαφή με το άτομο που αποκάλυψε η γαλλική εφημερίδα, απέρριψε όμως τις κατηγορίες ως «μεσολαβητής» ή «συνεργός σε εκβιασμό».

Στις 24 Νοεμβρίου 2021, μπήκε οριστικό τέλος στην πολύκροτη υπόθεση, αφού ο Καρίμ Μπενζεμά κρίθηκε ένοχος και τιμωρήθηκε με έναν χρόνο φυλάκιση με αναστολή και πρόστιμο 75.000 ευρώ για την προσπάθεια εκβιασμού του Βαλμπουενά για το περιστατικό με το sextape.

Το Δικαστήριο έκρινε ότι η επικοινωνία που είχε ο σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης με τον νυν παίκτη του Ολυμπιακού ήταν μία «σκόπιμη» προσπάθεια να τον φέρει σε επαφή με τους εκβιαστές, προκειμένου να πληρώσει για να αποτρέψει τη μετάδοση του εν λόγω βίντεο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

x