Νέα μοντέλα

Με στυλ και crossover χαρακτήρα

Προηγμένη τεχνολογία και ιδανική αναλογία αξίας-τιμής για το Fiat Tipo Cross

Το Fiat Tipo Cross, η νέα πρόταση στην κατηγορία των C-Crossovers, είναι διαθέσιμη και στην ελληνική αγορά. Με ξεχωριστό στυλ, εξαιρετική ευρυχωρία και πρακτικότητα, αλλά και εφοδιασμένο με λύσεις προηγμένης τεχνολογίας, προσφέρει μια ολοκληρωμένη πρόταση που παράλληλα χαρακτηρίζεται και από την καλή αναλογία αξίας-τιμής.

Ο εξωτερικός σχεδιασμός του Tipo Cross χαρακτηρίζεται από τις μυώδεις επιφάνειες, την επιθετική μάσκα, αλλά και «off-road» στυλιστικά στοιχεία, που σε συνδυασμό με την αυξημένη απόσταση από το έδαφος κατά 40 χλστ. του επιτρέπουν να κινείται με μεγαλύτερη άνεση και ασφάλεια σε εκτός δρόμου διαδρομές. Παράλληλα, η μάσκα που φιλοξενεί τον νέο λογότυπο της FIAT, πλαισιώνεται από τα φωτιστικά σώματα τεχνολογίας LED, τα οποία προσφέρουν αυξημένη απόδοση, αλλά και μοναδική φωτεινή υπογραφή.

Με την εργονομία και την πρακτικότητα σε πρώτο πλάνο, το εσωτερικό του προσφέρει υψηλά επίπεδα άνεσης και ευρυχωρίας, τόσο για τους επιβάτες όσο και τις αποσκευές τους. Ειδικότερα ο χώρος αποσκευών, με χωρητικότητα 440 λίτρα, αποτελεί την κορυφαία τιμή στην κατηγορία, αλλά και μία από τις κορυφαίες τιμές ανάμεσα στα C-SUV. Με την επιλογή των υλικών να εστιάζει στην ποιότητα, αλλά και στην αντοχή, το εσωτερικό του νέου Tipo Cross συνδυάζει τα μοντέρνα στοιχεία με τα προηγμένα ηλεκτρονικά συστήματα. Αποτελεί –μετά το νέο ηλεκτρικό 500– το δεύτερο μοντέλο της Fiat που εφοδιάζεται με το προηγμένο σύστημα πολυμέσων Uconnect 5, το οποίο διαθέτει οθόνη αφής υψηλής ευκρίνειας 10,25 ιντσών, δυνατότητα ασύρματου mirroring μέσω των εφαρμογών Apple CarPlay και Android Auto, αλλά και συμβατότητα με δίκτυα 5G. Παράλληλα ο οδηγός έχει στη διάθεσή του έναν νέο ψηφιακό πίνακα οργάνων, ο οποίος χάρη στην οθόνη TFT των 7΄΄ είναι και πλήρως  διαμορφώσιμος.

me-styl-kai-crossover-charaktira0

Το εσωτερικό του νέου Tipo Cross συνδυάζει τα μοντέρνα στοιχεία με τα προηγμένα ηλεκτρονικά συστήματα.

Διατίθεται και με μια πληρέστατη γκάμα προηγμένων συστημάτων υποβοήθησης της οδήγησης (ADAS), η οποία περιλαμβάνει εκτός των άλλων σύστημα αυτόνομου φρεναρίσματος και ενεργό σύστημα διατήρησης της ταχύτητας. Το νέο Fiat Tipo Cross είναι το πρώτο μοντέλο της μάρκας που εφοδιάζεται με μία σειρά νέων κινητήρων βενζίνης και diesel, στο σύνολό τους προδιαγραφών Euro6d-Final, οι οποίοι ξεχωρίζουν για τον αποδοτικό τους χαρακτήρα. Βασιζόμενος στη νέα γενιά κινητήρων FireFly, ο turbo κινητήρας των 1.000 κ. εκ. αποδίδει 100 ίππους και 190 Nm ροπής που είναι διαθέσιμα μόλις από τις 1.500 στροφές.

Αντίστοιχα ο αναβαθμισμένος κινητήρας diesel 1.6MTJ αποδίδει 130 ίππους (+10 σε σχέση με το παρελθόν) και κυρίως 320 Nm ροπής, επίσης μόλις στις 1.500 στροφές. Την γκάμα συμπληρώνει ο κινητήρας diesel 1.3MTJ με 95 ίππους και 200 Nm ροπής που καταναλώνει μόλις 4,4 λίτρα καύσιμο ανά 100 χλμ. Το σύνολο των κινητήρων του Tipo Cross διαθέτει εξαιρετικά χαμηλές εκπομπές CO2, στοιχείο που απαλλάσσει όλες τις εκδόσεις diesel από την καταβολή τελών κυκλοφορίας.

Είναι διαθέσιμο με τιμές που ξεκινούν από τις 17.100 ευρώ, 5ετή εργοστασιακή εγγύηση με ισχύ έως 200.000 χλμ. και αντίστοιχης διάρκειας υπηρεσία οδικής βοήθειας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x