sport-fm.gr ΘΕΜΑ

Μίκαελ Κρμέντσικ: Αν όχι τώρα, πότε;

Ήρθε στον ΠΑΟΚ ως λύση ανάγκης, με την ελπίδα να πράξει ό, τι απέτυχε ο Τσόλακ, που ήρθε με περγαμηνές και έφυγε με… «περγαμηνές».

Ο Μίκαελ Κρμέντσικ έκρινε τον τελευταίο χρονικά εν Ελλάδι τίτλο και μερικές εβδομάδες μετά, αναζητά μια θέση στον… ήλιο της εθνικής του ομάδας, για να ξεφύγει από την λήθη των μεγάλων ραντεβού.

Ήρθε στον ΠΑΟΚ ως λύση ανάγκης, με την ελπίδα να πράξει ό, τι απέτυχε ο Τσόλακ, που ήρθε με περγαμηνές και έφυγε με… «περγαμηνές». Ο Μίκαελ Κρμέντσικ μπορεί να μην ήταν ποτέ τυπικά παίκτης του Δικεφάλου (δανεικός από την Μπριζ), όμως η συνεισφορά του τον θέτει ήδη ανάμεσα στα αγαπητά ονόματα της κερκίδας.



Ο Τσέχος πρόλαβε να σκοράρει τέσσερα γκολ, παίζοντας ρόλο στην κατάληψη της δεύτερης θέσης, που εξελίχθηκε ως ελάχιστος στόχος από διοίκηση και τεχνικό επιτελείο.

Το γκολ-τίτλος κόντρα στον Ολυμπιακό, στο τελευταίο ματς της σεζόν προσέδωσε μια γλυκιά επίγευση, ένα κερασάκι σε μια τούρτα αισιοδοξίας.



Ο διεθνής άσος, ο οποίος παλεύει για μια θέση στην τελική λίστα της χώρας του για το Euro, μετράει ήδη 28 συμμετοχές με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα του, έχοντας βρει δίχτυα εννέα φορές. Μπορεί να μη μετράει ακόμα καμία παρουσία σε τελική φάση μεγάλης διοργάνωσης, όμως δε θα ήταν υπερβολή να πούμε πως το δυναμικό του φινάλε αύξησε τις μετοχές του, στα μάτια του ομοσπονδιακού τεχνικού, Γιάροσλαβ Σιλχάβι.



Όντας σε όμιλο με Αγγλία, Κροατία και Σκωτία, οι Τσέχοι θα χρειαστούν κάθε διαθέσιμη βοήθεια για να αποφύγουν τουλάχιστον την τελευταία θέση, ακόμα και να εκμεταλλευτούν ενδεχόμενη «κοιλιά» των δευτεραθλητών κόσμου. Αν ο Κρμέντσικ πάρει το χρίσμα και την πρώτη… κρυάδα στα «μεγάλα σαλόνια» των εθνικών ομάδων, στιγμές όπως εκείνες στον τελικό του Κυπέλλου θα ήταν σίγουρα... χρήσιμες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x