Βόλεϊ

Ναράνχο: «Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια, η Σερβία είναι η παγκόσμια πρωταθλήτρια»

Στη διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα σε Σερβία και Ελλάδα απέδωσε ο Γκιγιέρμο Ναράνχο την ήττα της Εθνικής ομάδας βόλεϊ γυναικών από την παγκόσμια πρωταθλήτρια στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Αγκυρας.

Ο Ισπανός τεχνικός τόνισε πως έπαιξαν καλά στο πρώτο σετ και είχαν γενικά καλά σερβίς, όμως κόστισαν τα λάθη που έγιναν. «Αποθέωσε» της Μπόσκοβιτς, Μιχαΐλοβιτς και ζήτησε ψηλό παιχνίδι και καλό σερβίς για να αντιμετωπιστεί η Ολλανδία και να σταματήσουν την υποδοχή των «οράνιε».

Αναλυτικά: «Η Σερβία είναι η παγκόσμια πρωταθλήτρια και αυτό τα λέει όλα. Νομίζω πως παίξαμε καλά στο πρώτο σετ και στο 23-21 είχαμε ένα λάθος σφύριγμα του διαιτητή που δεν καταλόγισε υπέρβαση της Σερβίας. Κάναμε πολύ καλά σερβίς, αλλά η υποδοχή της Σερβίας ήταν σχεδόν τέλεια.

Προσπαθήσαμε να πιέσουμε και εμείς για να δούμε τις αντοχές μας, όμως κάναμε πέντε λάθη που μας κόστισαν. Σε γενικές γραμμές, όμως, παίξαμε πολύ καλά και είμαι ευχαριστημένος από τις αθλήτριές μου. Η Μπόσκοβιτς και η Μιχαΐλοβιτς είναι αθλήτριες τοπ επιπέδου και, ανεξάρτητα τι μπαλιά έπαιρναν, την τελείωναν. Η Σερβία, με εξαίρεση την πασαδόρο, είχε την βασική της εξάδα στο γήπεδο σε όλο το παιχνίδι, αλλά εμείς πατήσαμε γερά και προσπαθήσαμε να κρατήσουμε την τακτική μας.

Δεν μπήκαμε με τη λογική ότι θα μας "τσακίσουν". Αντιθέτως, θα έλεγα και αυτό ήταν κάτι που μου άρεσε. Τώρα, έχουμε την Ολλανδία μπροστά μας, έχουν αθλητική ομάδα και παίζουν πολύ γρήγορο βόλεϊ. δεν παίζουν ψηλό παιχνίδι και γι’ αυτό θα πρέπει να τους δυσκολέψουμε με το σερβίς μας για να έχουν αργή ανάπτυξη.

Η δύναμή τους δεν είναι η υποδοχή και θα πρέπει εκεί να στοχεύσουμε. Έχουν αθλήτριες υψηλού επιπέδου σε πολύ δυνατά πρωταθλήματα και πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι αν θέλουμε να έχουμε ελπίδες».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x