Βόλεϊ

Παναθηναϊκός: MVP του 4ου τελικού της Volley League γυναικών η Μπελιά

Το βραβείο της πολυτιμότερης παίκτριας του 4ου τελικού, ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, στο βόλεϊ γυναικών, κέρδισε η Μαριάννα Μπελιά, όπως ανακοίνωσε σήμερα η ΕΟΠΕ.

Κομβικό ρόλο έπαιξε η Μαριάννα Μπελιά στη νίκη της ομάδας βόλεϊ γυναικών του Παναθηναϊκού επί της αντίστοιχης του Ολυμπιακού με 3-1 σετ, στον τέταρτο τελικό της Volley League Γυναικών.

Με την Ελληνίδα λίμπερο να την υποδοχή σε 46 σερβίς του αντιπάλου, να βοηθάει τα μέγιστα στην ισφάριση του «τριφυλλιού» σε 2-2 και να κερδίζει το βραβείο της πολυτιμότερης της αναμέτρησης!

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της διοργανώτριας Αρχής:
«Η Μαριάννα Μπελιά είναι η KYANA MVP του τέταρτου τελικού της Volley League Γυναικών.

Η Ελληνίδα λίμπερο με την σταθερή υποδοχή της και τις σωτήριες άμυνες ήταν η κορυφαία στην νίκη του Παναθηναϊκού με 3-1 σετ επί του Ολυμπιακού στο κλειστό του Μετς, συμβάλλοντας στην ισοφάριση σε 2-2 τη σειρά των τελικών.

Η Μπελιά σε τέσσερα σετ ήταν η πιο σταθερή αθλήτρια των πρασίνων, κράτησε την υποδοχή σε 46 σερβίς του Ολυμπιακού που την σημάδευε από τη γραμμή των εννέα μέτρων και δεν έκανε κανένα λάθος. Μάλιστα έβγαλε και πολλές άμυνες δίνοντας την ευκαιρία στις συμπαίκτριές της με κόντρα επιθέσεις. Σε 46 υποδοχές είχε 55% με 26% άριστες».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x