Ο Ισπανός τεχνικός τόνισε πως τα πλάνο να σημαδεύουν τη Βασίλεβα δεν τους βγήκε επιθετικά και στάθηκε στο γεγονός πως δεν δέχτηκαν άσο, ενώ θεωρεί πως το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα είναι πλέον υψηλού επιπέδου.

Αναλυτικά: «Ξεκινήσαμε πολύ καλά στο πρώτο σετ, όμως αντιμετωπίσαμε μία ομάδα που έδινε ματς "ζωής ή θανάτου", καθώς, αν έχανε, θα έμενε εκτός. Η τακτική μας ήταν να "σημαδέψουμε" τη Βασίλεβα στο σερβίς και αυτό ίσως μας έκανε να μην είμαστε τόσο επιθετικοί, ενώ όταν έπαιζαν από το κέντρο είχαμε αρκετά προβλήματα, λόγω ύψους.

Η Ανθή έπαιξε φανταστικά, είναι αθλήτρια παγκοσμίου επιπέδου και συνεχώς περνούσε μπάλες, ενώ είχε απέναντί της τριπλό μπλοκ. Από αυτό το παιχνίδι κρατάω την υποδοχή που είχαμε. Στο παρελθόν, η υποδοχή ήταν από τα αδύναμα σημεία μας και από την αρχή του Ευρωπαϊκού η υποδοχή μας είναι πολύ σταθερή με καλό ποσοστό.

Επίσης, είναι θετικό που δεν δεχτήκαμε άσσο σήμερα. Όλα τα κορίτσια προσπάθησαν, είμαι περήφανος για εκείνες και θεωρώ ότι πλέον ανήκουμε στο υψηλό επίπεδο».