Μοτοσικλέτα

Νέα Multistrada 1200 Enduro μεγάλων αποστάσεων

Η νέα Multistrada 1200 Enduro προορίζεται για την αναζήτηση της περιπέτειας ακόμα και στις πιο απομακρυσμένες περιοχές, κατασκευασμένη για να παρέχει ασφάλεια και στις καθημερινές μετακινήσεις.

Με αυτό το πρίσμα, ταιριάζουν και πολλά από τα χαρακτηριστικά του συγκεκριμένου μοντέλου. Το Cornering ABS της Bosch, που κατανέμει ιδανικά τη δύναμη πέδησης μεταξύ του εμπρός και του πίσω τροχού και περιορίζει το φρενάρισμα όταν η μοτοσυκλέτα βρίσκεται υπό κλίση στο μέσον μίας στροφής, με τρόπο που να διασφαλίζεται η αποτελεσματικότητα της επιβράδυνσης, χωρίς όμως να χάνεται η πρόσφυση ή να παρουσιάζεται το ανεπιθύμητο φαινόμενο της αποσταθεροποίησης. Η δυνατότητα ρύθμισης σε 3 επίπεδα, ανταποκρίνεται σε κάθε στυλ οδήγησης, καιρικών συνθηκών, ή τύπο οδοστρώματος.

Ο χαρακτήρας του “ταξιδευτή μεγάλων αποστάσεων” της νέας Multistrada 1200 Enduro αντικατοπτρίζεται και από το μακρύ κατάλογο των ειδικά σχεδιασμένων για το μοντέλο εξαρτημάτων που ενισχύουν τη δυνατότητα προσαρμογής του σε οποιοδήποτε περιβάλλον...

www.driveandtravel.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x