Νέα μοντέλα

Νέο Opel Zafira με υψηλή συνδεσιμότητα (video)

Ένα μοναδικό μίγμα κορυφαίας ευελιξίας και άνεσης χαρακτηρίζει το Opel Zafira ήδη από το 1999 που η εταιρία λανσάρισε το επαναστατικό ενσωματωμένο, 7θέσιο σύστημα καθισμάτων.

Ένα μοναδικό μίγμα κορυφαίας ευελιξίας και άνεσης χαρακτηρίζει το Opel Zafira ήδη από το 1999 που η εταιρία λανσάρισε το επαναστατικό ενσωματωμένο, 7θέσιο σύστημα καθισμάτων στην κατηγορία συμπαγών πολυμορφικών. Από τότε, η Opel έχει πουλήσει περίπου 2,7 εκατομμύρια Zafira, κυρίως σε οικογένειες και επαγγελματίες που χρειάζονται ένα ευρύχωρο και ευέλικτο όχημα για ταξίδια μεγάλων αποστάσεων με υψηλά επίπεδα άνεσης.

Το νέο Zafira - σύντομα διαθέσιμο για πώληση και παράδοση από το Σεπτέμβριο - όχι μόνο θα λάμψει με τις διάσημες αρετές των προκατόχων του, όπως το σύστημα καθισμάτων Flex7®, τα εργονομικά πιστοποιημένα εμπρός καθίσματα AGR, το σύστημα μεταφοράς ποδηλάτων FlexFix® ή το σύστημα προσαρμοζόμενης απόσβεσης FlexRide – αλλά και με μία ελκυστική, νέα σχεδίαση εξωτερικού και εσωτερικού που τονίζει το ευρύχωρο περιβάλλον και τις εξαιρετικές δυνατότητες συνδεσιμότητας...

www.driveandtravel.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x