Μοτοσικλέτα

Νέο Yamaha MT-125

Η Yamaha, με τα πρόσφατα λανσαρισμένα MT-09 και ΜΤ-07, διεύρυνε τις πωλήσεις της.

Εμπνευσμένη από τη… σκοτεινή πλευρά της Ιαπωνίας, η νέα σειρά μοντέλων MT διαθέτουν δύναμη και αυθεντικά χαρακτηριστικά. Η μάρκα, εμπλουτίζει τη σειρά των MT, με το νέο MT-125, το πρώτο streetfighter μοντέλο στην κατηγορία των 125 κ.εκ., με στόχο να ανοίξει τον κόσμο MT σε νεότερους αναβάτες. Εμφανισιακά, παραπέμπει σε μεγαλύτερη μοτοσικλέτα, από το γωνιώδη προβολέα (με LED φώτα ημέρας) έως την ανασηκωμένη ουρά (από κάτω φως στοπ με LED).

Βασισμένο στο YZF-R125, το νέο MT-125 διαθέτει γυμνό πλαίσιο που τονίζει την φυσική του παρουσία, συνδυάζοντας το στυλ streetfighter με την τεχνολογία supersport. Διαθέτει μια σχετικά όρθια θέση οδήγησης και σε σύγκριση με το supersport YZF-R125, λιγότερο «ακραία» θέση για αναβάτη και συνεπιβάτη, ιδανική για καθημερινή διασκέδαση στην πόλη και στον ανοικτό δρόμο.

Ο σχεδιασμός των LCD οργάνων, είναι εμπνευσμένος από την αισθητική των smart phones, και εμφανίζει τις ενδείξεις σε μορφή μπάρας. Κατά την εκκίνηση μία κινούμενη εικόνα καλωσορίζει τον αναβάτη.

Διαβάστε περισσότερα στο www.driveandtravel.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x