Euroleague

«Νίκη με ΤΣΣΚΑ, χωρίς… σενάρια»

Αργύρης Πεδουλάκης και Σοφοκλής Σχορτσανίτης θέλουν νίκη του Παναθηναϊκού απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας την Πέμπτη, δίχως να ασχολούνται από τώρα με τα σενάρια για τις πιθανές διασταυρώσεις.

Στην άκρη αφήνουν στον Παναθηναϊκό τους υπολογισμούς για τους πιθανούς αντιπάλους και σκέφτονται μόνο τη νίκη απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας την Πέμπτη στο ΟΑΚΑ, αφήνοντας για… μετά το ματς τον αντίπαλο.

«Είναι η τελευταία αγωνιστική του Top 16 και αντιμετωπίζουμε μία εξαιρετική ομάδα, με γεμάτο ρόστερ και πολύ καλούς παίκτες», δήλωσε ο Αργύρης Πεδουλάκης. «Πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι, γιατί ο αντίπαλος μπορεί να τιμωρήσει το κάθε λάθος μας. Είναι πολύ σημαντικό να έχουμε τον κόσμο μας στο πλευρό μας. Ξέρουμε πως υπάρχουν πολλά σενάρια για την τελευταία μέρα του Top 16, αλλά για μας κάθε αγώνας είναι ξεχωριστός και πάντα προσπαθούμε για τη νίκη», πρόσθεσε, ενώ αναφέρθηκε στην ετοιμότητα όλων των παικτών του: «Όλα τα παιδιά είναι έτοιμα με τα γνωστά μικροπροβλήματα. Έχουμε μάθει να ζούμε με αυτό δεν έχουμε ουσιώδη προβλήματα και θέλουμε να συνεχίσουμε τις καλές μας εμφανίσεις στην Ευρώπη».

Για το βαρύ αγωνιστικό πρόγραμμα της ομάδας, ο «Άρτζι» είπε: «Φέτος το πρόγραμμα είναι πολύ δύσκολο. Το παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ θα είναι το 24ο παιχνίδι στην Ευρώπη και μαζί με αυτά του πρωταθλήματος, του Κυπέλλου και τα φιλικά έχουμε φτάσει τα 60 ματς. Είναι πάρα πολλά σε μια χρονιά που η ομάδα αναδομείται που δεν έχει την ποιότητα και το βάθος 14 παικτών. Αν δείτε στο παρελθόν και εμείς όταν πήγαμε στο Σπόρτιγκ και η ΤΣΣΚΑ με μειωμένο μπάτζετ δεν μπήκαμε στους «16». Τα παιδιά έχουν ξεπεράσει τον εαυτό τους. Είναι πολύ αγαπημένοι μεταξύ τους ,έχουνε πολύ καλό κλίμα και κίνητρο. Δεν είναι εύκολο να το διαχειριστούμε είναι σαν τον σεισμό όσος προχωρά δυσκολεύει και σε ταρακουνά. Για παράδειγμα στη Σόφια είχαμε πάει χωρίς τον Δημήτρη και είπαμε πως πρέπει να μάθουμε να παίζουμε και έτσι. Και μας χρειάστηκε στη συνέχεια όταν μας έλειψε. Πρέπει να μάθουμε να ζούμε με αυτό. Εμείς θα προσπαθήσουμε να το κάνουμε και να ζούμε με αυτό και οι παίκτες και το σταφ».

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης. «Η ΤΣΣΚΑ είναι από τις κορυφαίες ομάδες στην Ευρωλίγκα φέτος. Σεβόμαστε απόλυτα τον αντίπαλό μας, αλλά θα μπούμε στο γήπεδο με στόχο τη νίκη, όπως πάντα», είπε ο «Σόφο» και πρόσθεσε: «Κάθε ομάδα έχει αδυναμίες κι εμείς πρέπει να βρούμε τις δικές τους. Θα πρέπει να ακολουθήσουμε το πλάνο του προπονητή, αυτή είναι η δουλειά μας. Δεν σκεφτόμαστε τα σενάρια και τις πιθανότητες για τον επόμενο γύρο. Θα είναι λάθος αυτό. Θα προσπαθήσουμε για τη νίκη και όταν έρθει η ώρα θα μάθουμε το όνομα των αντιπάλων μας στα play offs».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x