Κώστας Νικολακόπουλος

Ο παίκτης που τα κάνει όλα. Και καλά

Το δεύτερο καλύτερο νέο του Ολυμπιακού από τον αγώνα με τον Αστέρα, μετά την υψηλού επιπέδου σε πίεση, επιθετικότητα και ταχύτητα εμφάνιση της ομάδας, ήταν η «επιστροφή» του Ντουντού. Ο Βραζιλιάνος για πρώτη φορά μέσα στο 2010 μας θύμισε τον παίκτη της μεγάλης κλάσης, που είχαμε θαυμάσει στην πρώτη του σεζόν στην Ελλάδα και σε ελάχιστα ματς του πρώτου μισού της περσινής σεζόν.

Το δεύτερο καλύτερο νέο του Ολυμπιακού από τον αγώνα με τον Αστέρα, μετά την υψηλού επιπέδου σε πίεση, επιθετικότητα και ταχύτητα εμφάνιση της ομάδας, ήταν η «επιστροφή» του Ντουντού.

Ο Βραζιλιάνος για πρώτη φορά μέσα στο 2010 μας θύμισε τον παίκτη της μεγάλης κλάσης, που είχαμε θαυμάσει στην πρώτη του σεζόν στην Ελλάδα και σε ελάχιστα ματς του πρώτου μισού της περσινής σεζόν.

Αυτό ναι, είναι ένα μοντέρνο 6άρι. Ένας παίκτης, που και κόβει και μαρκάρει και μοιράζει σωστά. Μαχητής, ηγέτης, κλάση.

Εάν ο Ντουντού συνεχίσει έτσι, ο Ολυμπιακός θα έχει βρει το κλειδί που είχε χάσει εδώ και πάνω από ένα χρόνο… Είναι απλά τα πράγματα. Με την ποιότητα που έχει, ο παίκτης αυτός είναι κλειδί. Βαρόμετρο τον χαρακτηρίζαμε κάποια στιγμή, αν και αμυντικός μέσος.

Με τέτοια απόδοση, ο Βραζιλιάνος ακυρώνει κάθε σύγκριση με τον Ουρτάδο. Μακάρι, σε πολλά παιχνίδια, να μπορούν να χωρέσουν μαζί.

Κ. Νικολακόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x