Πλάκα πλάκα (μπορεί να) έχουμε ντέρμπι το Σάββατο. Ατρόμητος-Ολυμπιακός στο Περιστέρι! Μην το γελάτε καθόλου. Με νίκη ο Ατρόμητος πιάνει στον πόντο τον Ολυμπιακό!" />
Κώστας Νικολακόπουλος

Πάμε για ντέρμπι;

Πλάκα πλάκα (μπορεί να) έχουμε ντέρμπι το Σάββατο. Ατρόμητος-Ολυμπιακός στο Περιστέρι! Μην το γελάτε καθόλου. Με νίκη ο Ατρόμητος πιάνει στον πόντο τον Ολυμπιακό!

Πλάκα πλάκα (μπορεί να) έχουμε ντέρμπι το Σάββατο. Ατρόμητος-Ολυμπιακός στο Περιστέρι! Μην το γελάτε καθόλου. Με νίκη ο Ατρόμητος πιάνει στον πόντο τον Ολυμπιακό!">

Πλάκα πλάκα (μπορεί να) έχουμε ντέρμπι το Σάββατο. Ατρόμητος-Ολυμπιακός στο Περιστέρι! Μην το γελάτε καθόλου. Με νίκη ο Ατρόμητος πιάνει στον πόντο τον Ολυμπιακό!

Ο μεν Ατρόμητος φαίνεται να είναι δυνατός φέτος, ακόμη πιο δυνατός απ’ ότι πέρσι, οπότε είχε φτάσει στον τελικό του κυπέλλου και είχε διεκδικήσει μέσω των πλέϊ οφς τη θέση που οδηγούσε στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο δε Ολυμπιακός θα εμφανιστεί με ένα εντελώς διαφορετικό σχήμα σε σχέση με πέρσι, οπότε και είχε κυριαρχήσει σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Σκεφθείτε απλά ότι με την απουσία και των Τοροσίδη, Αμπντούν, θα λείπουν οι οκτώ από τους συνήθεις 14 βασικούς παίκτες της περσινής ομάδας του!

Βάλτε τους κάτω: Τοροσίδης, Αβραάμ, Μέλμπεργκ, Μαρκάνο, Ορμπάιθ, Μακούν, Μιραλάς, Αμπντούν! Δηλαδή από την περσινή βασική ομάδα, που αποτελούνταν από ένα γκρουπ 14 παικτών, θα παίζουν μόνο οι Χολέμπας, Μοντέστο, Μανιάτης, Ιμπαγάσα, Φουστέρ και Τζιμπούρ!

Και μην υποτιμάτε ποτέ τον παράγοντα ομοιογένειας και συνοχής μίας ομάδας. Ειδικά όταν βλέπουμε πως ο Ατρόμητος σε σχέση με πέρσι έχει μόλις τρεις αλλαγές στη σύνθεσή του: τον Λαζαρίδη αντί του Τόμας, τον Κούτσι αντί του Μήτρογλου και τον Σουμπίνιο αντί του Τάτου.

Συν ότι ο Ολυμπιακός έχει ένα νεαρό προπονητή, τον Ζαρντίμ, που τώρα μαθαίνει το ελληνικό πρωτάθλημα, ενώ ο Ατρόμητος ένα έμπειρο προπονητή, τον Μπάγεβιτς, που το ξέρει απέξω κι ανακατωτά.

Για τον Ολυμπιακό ο αγώνας του Σαββάτου πραγματικά θα είναι ένα πολύ δυνατό τεστ. Το πρώτο δυνατό τεστ φέτος σε επίπεδο ελληνικού πρωταθλήματος. Οι δυσκολίες θα είναι πολύ μεγάλες και μπορεί να σας φαίνομαι υπερβολικός αλλά γνώμη μου είναι ότι ο Ολυμπιακός θα περάσει ένα πολύ σκληρό 90λεπτο στο Περιστέρι, με εντελώς αβέβαιη την έκβαση του παιχνιδιού.

Εάν καταφέρει και περάσει αλώβητος, τότε πραγματικά θα έχει στείλει ένα μήνυμα τίτλου. Διαφορετικά θα έχει δώσει θάρρος…

Κ. Νικολακόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x