Κώστας Νικολακόπουλος

Δεν τρώει ψάρι ο οφθαλμίατρος

Ο Κώστας Νικολακόπουλος σχολιάζει στο sport-fm.gr ένα στιγμιότυπο από την Τούμπα, που δεν πήρε την έκταση που του έπρεπε, με τα τόσα πολλά και τρομερά που έγιναν εκεί.

· Θα συνεχίσω να αγνοώ την επικαιρότητα και θα ασχολούμαι με το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός. Γιατί σε αυτό το παιχνίδι έγιναν πάρα πολλά απ΄όλους…

· Και σε ένα ημιτελικό κυπέλλου υπάρχουν εκτός από το διαιτητή, τους δύο επόπτες και τον 4ο κι άλλοι δύο διαιτητές, οι λεγόμενοι επιπρόσθετοι, που κάθονται στην γραμμή του άουτ, ελάχιστα μέτρα μακριά από τα γκολπόστ.

· Στην Τούμπα λοιπόν ήταν κι άλλοι δύο διαιτητές και δη από τους πιο έμπειρους, ο Κουκουλάκης κι ο Μήτσιος. Θέλω να αναφερθώ ιδιαίτερα στον Κουκουλάκη, που είναι και διεθνής-και οφθαλμίατρος στο επάγγελμα.

· Και να εκφράσω την απορία μου, για την στάση του σε μία φάση στο 54’, που έγινε μπροστά στα μάτια του, σε απόσταση ελάχιστων μέτρων, στο περιθώριο ενός κόρνερ του Ολυμπιακού.

· Ο Πορτογάλος σέντερ μπακ του ΠΑΟΚ, ο Βίτορ, κι ενώ η μπάλα έχει απομακρυνθεί από ένα συμπαίκτη του, πάει προς τον Βαλντέζ, του τραβάει τα μαλλιά και τον χτυπάει στο κεφάλι.

· Ο τηλεοπτικός φακός είναι αποκαλυπτικός κι ο σπίκερ του ΟΤΕ είναι ξεκάθαρος. «Ωω», λέει, «ο Βίτορ τραβάει από τα μαλλιά τον Βαλντέζ».

· Ο διαιτητής Μάνταλος ας υποθέσουμε ότι δεν βλέπει τίποτα και δεν σφυρίζει τίποτα. Δεν αποβάλλει δηλαδή τον αμυντικό του ΠΑΟΚ.

· Όμως, ο Κουκουλάκης τι δουλειά κάνει ως επιπρόσθετος βοηθός; Δηλαδή, είναι να βοηθάει ως προς τι; Δεν έπρεπε να μιλήσει εκείνη την στιγμή στον Μάνταλο και να του πει, «σταμάτα αδελφέ, εδώ έχουμε αποβολή».

· Γιατί δεν το έκανε ο Κουκουλάκης; Εγώ δεν πιστεύω ότι τα είχε κάνει (κι αυτός) πάνω του. Πιστεύω ότι ο άνθρωπος δεν το είδε. Με κάποιο τρόπο, δεν το είδε, παρότι το σκηνικό έγινε δύο, βία τρία μέτρα μακριά του.

· Ο οφθαλμίατρος από το Ηράκλειο μάλλον πρέπει να τρώει περισσότερο ψάρι. Εκεί στην Κρήτη έχει άφθονο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x