Κώστας Νικολακόπουλος

Έκπληξη Κάιπερς! Ευκαιρία σε Μπρούνο, βασικός ο Εμβιλά και η «αίσθηση» για Ράντονιτς

Ο Κώστας Νικολακόπουλος δίνει μέσα από το sport-fm.gr τις τελευταίες πληροφορίες για την ενδεκάδα του Ολυμπιακού απόψε με τον Παναιτωλικό.

• Εκπλήξεις φαίνεται ότι έχει στο μυαλό του ο Πέδρο Μαρτίνς ενόψει της ενδεκάδας του Ολυμπιακού στο αποψινό παιχνίδι με τον Παναιτωλικό.

• Οι πληροφορίες λένε ότι σκέφτεται να ξεκινήσει για πρώτη φορά τον Κάϊπερς στην επίθεση των πρωταθλητών Ελλάδας! Η αλήθεια είναι ότι ο Βέλγος έχει δουλέψει καλά σε όλη την προετοιμασία, ήταν από αυτούς που δεν έχασαν ούτε προπόνηση, το πάλεψε παίζοντας και από θέση φορ κι από θέση εξτρέμ (εκεί τον είχε βάλει προς το τέλος του φιλικού στο Περιστέρι) και φαίνεται ότι μπορεί να ανταμειφθεί γι΄ αυτό παίρνοντας την ευκαιρία του σήμερα.

• Ένας άλλος «ερυθρόλευκος» που θα ανταμειφθεί είναι ο Μπρούνο, που θα πάρει μία θέση στα άκρα της άμυνας, όπως είχε συμβεί και στον τελικό του Κυπέλλου. Ο Βραζιλιάνος είχε δείξει καλή προσαρμοστικότητα σε αυτό το ρόλο, τόσο κόντρα στην ΑΕΚ, όσο και στην πρόβα τζενεράλε του Ολυμπιακού πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων του, στο φιλικό με τον Ατρόμητο κι έτσι ο Μαρτίνς κρίνει ότι μπορεί και σήμερα να τον βοηθήσει από τα πλάγια της άμυνας.

• Στην ενδεκάδα, όπως άλλωστε αναμενόταν, θα είναι κι ο Εμβιλά, ο οποίος άλλωστε ήταν βασικός και στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, και θα έχει το ρόλο να φιλτράρει το παιχνίδι της ομάδας.

• Κατά τα άλλα, νωρίς το μεσημέρι σήμερα υπήρξε μία ανάρτηση στο twitter, από Γαλλία μεριά, που έδινε την "αίσθηση" ότι η Μαρσέϊγ θα πουλήσει στον Ολυμπιακό με 4 εκ. Ευρώ τον Σέρβο εξτρέμ Νεμάνια Ράντονιτς, τον οποίο είχε αγοράσει πριν δύο χρόνια με 12 εκ. Ευρώ από τον Ερυθρό Αστέρα. Ο Σέρβος (24 στα 25) διεθνής (17 φορές-2 γκολ) φέρεται να είναι υπό παραχώρηση από την Ολιμπίκ, με την οποία έχει ακόμη τριετές συμβόλαιο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x