Κώστας Νικολακόπουλος

Ευγενική προσφορά για το στοίχημα

Ο Κώστας Νικολακόπουλος δεν παίζει στοίχημα, αλλά μέσα από το sport-fm.gr δίνει ιδέες στους παίκτες του στοιχήματος!

***Ακριβώς πριν μία εβδομάδα, 12 του Δεκέμβρη, είχε κάνει η στήλη μία…ευγενική προσφορά στους αναγνώστες που παίζουν live στοίχημα.

***Αν δεν θυμάστε, ρίξτε πάλι μία ματιά εδώ. Η ουσία ήταν η διαπίστωση ότι ο ΠΑΟΚ όποτε φέτος έφαγε πρώτος γκολ, την πάτησε άσχημα! Και το ίδιο έγινε και χθες στα Γιάννινα!

***Δέκα φορές αντίπαλος του ΠΑΟΚ προηγήθηκε στο σκορ φέτος σε όλες τις διοργανώσεις: τα αποτελέσματα του ΠΑΟΚ ήταν οκτώ ήττες και μόλις δύο ισοπαλίες, κι αυτές στην Τούμπα, με Καλλονή (πρωτάθλημα) και ΠΑΣ (κύπελλο). Κοιτάξτε, κάποια στιγμή θα υπάρξει ίσως κι ένα διαφορετικό αποτέλεσμα. Αλλά απλά θα είναι η εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα…

***Όπως έχει νόημα και το αντίθετο που συμβαίνει με τον ΠΑΟΚ: να έχει κερδίσει και τα 12 παιχνίδια στα οποία άνοιξε αυτός το σκορ.

***Δεύτερη ομάδα να έχουν υπόψιν τους οι παίκτες του στοιχήματος: Παναιτωλικός. Αν προηγηθεί στο σκορ είναι πάρα πολύ δύσκολο να του το γυρίσεις το παιχνίδι. Μάξιμουμ να του πάρεις ισοπαλία. Και αν…

***Αντίθετα, όμως με τον ΠΑΟΚ, ο Παναιτωλικός και να φάει πρώτος γκολ, όταν παίζει στο Αγρίνιο με ισοδύναμη ομάδα μπορεί να το γυρίσει η, με πιο μεγάλη να ισοφαρίσει (π.χ με Ολυμπιακό). Όπως κι όταν παίζει εκτός έδρας μπορεί να τσιμπήσει την ισοπαλία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x