Κώστας Νικολακόπουλος

Γουλβς-Ολυμπιακός στη Γερμανία, όπως κι όλα τα άλλα φετινά ματς των Κυπέλλων Ευρώπης!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος αναφέρεται μέσα από το sport-fm.gr στο νέο πλάνο της ΟΥΕΦΑ για τα Κύπελλα Ευρώπης, όπως προκύπτει μέσω Δανίας!

• Το τελευταίο σενάριο από τα πλάνα της ΟΥΕΦΑ για τη συνέχεια του Τσάμπιονς Λιγκ και του Γιουρόπα Λιγκ; Μας έρχεται από πληροφορίες από την μακρινή Σκανδιναβία!

• Και τι λέει; Ότι όλα τα ευρωπαϊκά παιχνίδια από εδώ και πέρα θα παιχτούν πιθανότατα επί γερμανικού εδάφους! Και οι ρεβάνς της φάσης των 16, αλλά και τα προημιτελικά και τα ημιτελικά κι ο τελικός! Μάλιστα, εξετάζεται το ενδεχόμενο, για τηλεοπτικούς λόγους, οι προημιτελικοί κι οι ημιτελικοί να είναι διπλοί!

• Τα παιχνίδια θα είναι κεκλεισμένων των θυρών και οι όποιες μετακινήσεις των ομάδων θα γίνονται με πτήσεις τσάρτερ, αποκλειστικά για την αποστολή της κάθε ομάδας. Από πλευράς ημερομηνιών, ισχύει πάντοτε το σενάριο διεξαγωγής τους μετά τα εθνικά πρωταθλήματα, δηλαδή τον Αύγουστο.

• Η λύση της Γερμανίας μοιάζει να προκρίνεται γιατί οι Γερμανοί ξεκίνησαν πρώτοι απ΄ όλους το πρωτάθλημα τους και το διεξάγουν χωρίς προβλήματα, ενώ γενικά σαν χώρα έχουν αντιμετωπίσει λιγοστά, σε σχέση με πολλά άλλα κράτη, προβλήματα με την πανδημία.

• Η πληροφορία δεν είναι δική μου. Είναι της μεγάλης εφημερίδας της Δανίας, της Ekstrabladet, που εμφανίζει το ρεπορτάζ της ως αποκλειστικό, με τον τίτλο, «αποκαλύπτουμε το μυστικό σχέδιο της ΟΥΕΦΑ για τα Κύπελλα Ευρώπης».
Αυτό που εγώ ξέρω είναι ότι το σενάριο να γίνει φάϊναλ 8 για το Γιουρόπα Λιγκ στην Αθήνα υπάρχει ακόμη. Πιθανότητες δεν ξέρω, αλλά υπάρχει ακόμη.

https://twitter.com/Esp_Interativo/status/1262523359902007303

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x