Ποια είναι η πρώτη μεταγραφή του Πέδρο Άλβες από τη θέση του αθλητικού διευθυντή στον Ολυμπιακό; Ένας συμπατριώτης του που θα αναλάβει ως υπεύθυνος σκάουτινγκ του συλλόγου!

Ο λόγος για τον Λουίς Γκιμαράες, που έφυγε από τη Μορεϊρένσε για να συνεργαστεί στους «ερυθρόλευκους» με τον Πέδρο Άλβες και φυσικά με τον Καρβαλιάλ. Ο Λουίς Γκιμαράες ήταν σκάουτερ δύο χρόνια (από το καλοκαίρι του 2016 ώς το καλοκαίρι του 2018) στην Ντεσπορτίβο Τσάβες της Α΄κατηγορίας του πορτογαλικού ποδσφαίρου. Και από το 2018 έως τώρα ήταν στη Μορεϊρένσε, ως σκάουτερ αρχικά και στη συνέχεια για μία σεζόν (2021-22) ως αθλητικός διευθυντής, με την μικρομεσαία αυτή πορτογαλική ομάδα να βρίσκεται όλα αυτά τα χρόνια στην Α΄κατηγορία, με εξαίρεση την περσινή σεζόν, στην οποία ήταν στη Β΄και κέρδισε την άνοδο ως πρώτη στη βαθμολογία.

• Οι πληροφορίες λένε ότι ο Πέδρο Άλβες έχει ήδη φέρει από χθες στο Ρέντη άλλους ένα-δύο Πορτογάλους, προκειμένου να ενισχύσουν το τμήμα σκάουτινγκ του Ολυμπιακού, στο οποίο αυτή την στιγμή δουλεύουν ο γιός του Κορδόν (Χάιμε), ο Γιάννης Θεοδώρου και ο Σίμος Χάβος. Είναι φανερό ότι ο νέος αθλητικός διευθυντής του συλλόγου θεωρεί πως το τμήμα σκάουτινγκ θέλει αναδιοργάνωση και για την ακρίβεια αναβάθμιση.

• Παρεμπιπτόντως, στην επίσημη ιστοσελίδα του Ολυμπιακού πριν λίγες ημέρες ο Χουάν Ιγκνάθιο Ναβάρο εμφανίζονταν ως chief scout, αλλά πλέον είναι πάλι τοποθετημένος στο οργανόγραμμα με την θέση την οποία κατείχε από το καλοκαίρι, δηλαδή ως βοηθός αθλητικού διευθυντή-απλά τότε ήταν του Αντόνιο Κορδόν και τώρα του Πέδρο Άλβες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x