Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Έτοιμοι Ποντένσε και Γιόβετιτς στον Ολυμπιακό ενόψει Τόπολα - Άναυδος ο Καρβαλιάλ με τα γεγονότα»

Ακούστε το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού με τον Κώστα Νικολακόπουλο.

Τα χαρούμενα νέα για δύο παίκτες που προέκυψαν και από τη σημερινή προπόνηση στον Ολυμπιακού μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 αναφερόμενος στην προετοιμασία της ομάδας για την αναμέτρηση με την Μπάτσκα Τόπολα. Όπως είπε ο ρεπόρτερ των ερυθρολεύκων, η πρώτη καλή είδηση αφορά τον Ποντένσε καθώς γυμνάστηκε κανονικά και για δεύτερη ημέρα σήμερα και είναι έτοιμος για τον αγώνα και η δεύτερη για τον Γιόβετιτς ο οποίος ακολούθησε σήμερα το πρόγραμμα προπόνηση και έτσι είναι στη διάθεση του Καρβαλιάλ τουλάχιστον για την παρουσία του στην αποστολή.

Ο Κώστας Νικολακόπουλος στη συνέχεια ανέφερε ότι ο Κάρλος Καρβαλιάλ είναι έκπληκτος από όλα όσα συμβαίνουν αυτές τις λίγες ημέρες της παρουσίας του στην Ελλάδα και στην τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού αφού τη μία ημέρα μαθαίνει για την αναβολή του αγώνα με τον Πανσερραϊκό λόγω της αποχής των διαιτητών, την άλλη ότι η ομάδα του χωρίς να έχει τιμωρηθεί από την UEFA θα κληθεί να παίξει στο Europa League με την Μπάτσκα Τόπολα χωρίς κόσμο με μια απόφαση της κυβέρνησης, και την τρίτη ότι όλα τα ματς της ομάδας για περισσότερο από δύο μήνες θα είναι χωρίς κόσμο. «Έχει μείνει άναυδος με τα γεγονότα», ανέφερε χαρακτηριστικά για τον Πορτογάλο.

Τέλος, ενόψει της πρότασης μομφής που έχουν κάνει κάποιες ομάδες της Σούπερ Λίγκας στον Βαγγέλη Μαρινάκη εξέφρασε την απορία του για το τι θα πουν αύριο οι «μικρομεσαίες» ομάδες που με ενέργειες του Μαρινάκη για πρώτη φορά έχουν πάρει ποσοστό από τα κέρδη από το στοίχημα και επίσης -για πρώτη φορά- έχουν χορηγία τόσων εκατομμυρίων ευρώ σε αντίθεση με το παρελθόν που έπαιρναν ψίχουλα.

Ακούστε τι άλλο είπε ο Κώστας Νικολακόπουλος για τις σημερινές εξελίξεις…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x