Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού ενόψει του ντέρμπι με την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, για την τελευταία αγωνιστικής της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, μετέφερε ο Νίκος Σταματέλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Από τη στιγμή που ο Φορτούνης είναι στην κατάσταση που είναι και ο Χάμες είναι εκτός έναν μήνα, δεν μπορείς να βγάλεις τον Φορτούνη από την ενδεκάδα. Επίσης, σημαντικό είναι το γεγονός πως ο Φορτούνης είναι Έλληνας και αντιλαμβάνεται πλήρως τις απαιτήσεις και τη σημασία του προσεχούς ντέρμπι. Εκτός από τον Χάμες, και ο Γκάρι μπορεί να είναι στην αποστολή, αλλά και αυτός έχει έναν μήνα να παίξει. Επίσης, έχει και την ευπάθεια στους τραυματισμούς. Εκτός είναι ο Εμβιλά, μέσα είναι ο Σαμασέκου και ο Ρέτσος», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Περιμένουμε πλέον τις δοκιμές του Μίτσελ για το αριστερό άκρο της άμυνας, όπου μονομαχούν ο Ραμόν και ο Ρέαμπτσιουκ, και για το άκρο της επίθεσης. Ο Μπιέλ φαίνεται πως θα ξεκινήσει στο ένα φτερό και μάλλον θα είναι ο Κανός στο άλλο, αλλά δεν μπορούμε να ξεγράφουμε τον Μασούρα. Σήμερα-αύριο θα δούμε τι θα δοκιμάσει ο Μίτσελ, ξεκαθαρίζοντας λίγο τα πλάνα του. Ο Μπακαμπού είναι φαβορί για την επίθεση, αλλά είναι πρόβλημα ότι δεν έχει σκοράρει σε ντέρμπι», πρόσθεσε.

Ακούστε πως σχολίασε ο ίδιος το ντέρμπι για τον Ολυμπιακό

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x