Κώστας Νικολακόπουλος

Η φωτογραφία από το πέναλτι στη Λεωφόρο, που λέει πολλά και η άρνηση του Κέλετ να σχολιάσει

Ο Κώστας Νικολακόπουλος γράφει δύο πράγματα στο sport-fm.gr για τη διαιτησία στο χθεσινό ντέρμπι.

· Νομίζω ότι η πιο ωραία φωτογραφία που υπάρχει για το χθεσινό πέναλτι στο ΠΑΟ-Ολυμπιακός 1-1 στη Λεωφόρο είναι μία.

· Δείτε την εδώ.

Νικολακόπουλος: Η φωτό από το πέναλτι στη Λεωφόρο

· Ο Δανός έχει πάρει την μπάλα και την έχει στήσει για να εκτελεστεί το φάουλ. Δείτε σε ποιο σημείο! Πόσο μακριά είναι από την περιοχή του Πασχαλάκη! Ειλικρινά έχετε δει ξανά να δίνεται πέναλτι την στιγμή κατά την οποία ο διαιτητής έχει δει φάουλ μέτρα μακριά από την περιοχή; Οι επίμαχες φάσεις σε τέτοιες περιπτώσεις είναι φάσεις στις οποίες ο διαιτητής βλέπει ένα φάουλ να είναι οριακό. Αυτός το είδε μέτρα μακριά!

· Η φωτογραφία αυτή είναι η μεγαλύτερη απόδειξη για το τι διαιτητή έφερε η ΚΕΔ της ΕΠΟ κι ο Μπένετ για να σφυρίξει το μεγαλύτερο ντέρμπι του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ένα διαιτητή, που στη Δανία φέτος το πιο σημαντικό παιχνίδι που έχει σφυρίξει ήταν ήταν το… Ράντερς-Νόρτζελαντ 0-2 και σε αυτό ακόμη είχε απόφαση υπέρ του γηπεδούχου, αφήνοντας τη Νόρτζελαντ με 10 παίκτες από το 30ο λεπτό με κόκκινη κάρτα.

· Παρεμπιπτόντως, η μεγάλη εφημερίδα της Δανίας είχε πριν λίγο το εξής ρεπορτάζ Raser over dansk topdommer: - Den storste massakre i historien, καταλήγοντας με το ότι ζήτησε την γνώμη του Κέλετ για όσα του καταμαρτυρεί ο Ολυμπιακός κι αυτός δεν θέλησε να σχολιάσει.

· Έχει, όμως, ενδιαφέρον να δούμε τι είχε κάνει ο Κέλετ και στο προηγούμενο παιχνίδι που είχε σφυρίξει τον Ολυμπιακό στην Ελλάδα. Το πόσο εύκολα έβγαλε κόκκινη κάρτα στον Λαλά, από το 40ο κιόλας λεπτό στο Ολυμπιακός-Άρης (1-0) το Μάρτιο του 2021.

· Στο 2.02 εδώ

· Τουλάχιστον έκτοτε ο Κλάτενμπεργκ δεν τον είχε ξαναφέρει. Μέχρι που ήρθε ο Μπένετ και έγινε αυτό που έγινε χθες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x