Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Ο Ολυμπιακός ήταν ένα επίπεδο πάνω από τον Παναθηναϊκό και ας είχε 12 αντιπάλους»

Ακούστε τα όσα σχολίασε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για το χθεσινό ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό.

Την εικόνα του Ολυμπιακού στο χθεσινό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Συγκεκριμένα, ο ρεπόρτερ της ομάδας ανέφερε πως οι Πειραιώτες στάθηκαν ένα επίπεδο πάνω από τον Παναθηναϊκό, παρότι είχε να αντιμετωπίσει τους δώδεκα αντιπάλους. Τους 11 παίκτες του Παναθηναϊκού και τον Δανό διαιτητή που έφερε ο αρχιδιαιτητής Μπένετ.

«Με μακράν πρώτο του γηπέδου τον Χουάνγκ, ο Ολυμπιακός επιβεβαίωσε τη συνεχή άνοδό του και το μόνο που του έλειπε ήταν η καλή ψυχολογία, για να κάνει γκολ τις φάσεις. Είναι απογοητευτικό που σκόραρε στην 13η τελική του, που ήταν και η 10η ευκαιρία του. Κόντρα σε έναν Παναθηναϊκό, που ήταν καλύτερος στα 10-12’ λόγω έδρας», ήταν η αρχική τοποθέτησή του.

Αναφερόμενος στη διαιτησία, είπε ότι «η ΚΕΔ της ΕΠΟ έφερε διαιτητή και VAR που στην Ευρώπη σφυρίζουν μόνο τη Σκούπι της Αλβανίας και την Πούσκας της Ουγγαρίας και το αποτέλεσμα ήταν να δούμε μία αλλοίωση αποτελέσματος και μία διαιτησία που έπαιζε έδρα από το πρώτο ως το τελευταίο στην κυριολεξία λεπτό, αφού και οι καθυστερήσεις έξι λεπτά δεν υπήρχαν και το παιχνίδι παίχθηκε και μετά το εξάλεπτο και δεν υπήρχε πέναλτι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x