Κώστας Νικολακόπουλος

Ήταν ο Ρέαμπτσιουκ φέτος ο καλύτερος του Ολυμπιακού;

Ο Κώστας Νικολακόπουλος καταγράφει στο sport-fm.gr μία αξιολόγηση κατά την οποία φέτος ο Ρέαμπτσιουκ ήταν ο καλύτερος παίκτης του Ολυμπιακού.

• Ο καθένας μας έχει την άποψη του για την εικόνα κάθε ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού στην απερχόμενη σεζόν-και για να είμαστε ειλικρινείς, δύσκολα την αλλάζει!

• Έχει, πάντως, κι ενδιαφέρον η άποψη των άλλων! Π.χ. του Pass_IT_Ranking, που έχει ένα δικό του τρόπο να αξιολογεί και να βαθμολογεί τους παίκτες. Σύμφωνα με αυτή την αξιολόγηση καλύτερος παίκτης του Ολυμπιακού ήταν ο Ρέαμπτσιουκ κι αρκετά κοντά του ο Βατσλίκ στη δεύτερη θέση. Επιπλέον, πάντα σύμφωνα με τη συγκεκριμένη αξιολόγηση, ο Αγκιμπού είναι ο παίκτης που «αξίζεις να δεις» από τον πρωταθλητή Ελλάδας, ως ένα ταλέντο που έρχεται.

• Εδώ είναι η σχετική ανάρτηση και πατώντας την τρίτη φωτογραφία μπορείτε να δείτε την σχετική αξιολόγηση.

Νικολακόπουλος: Ήταν ο Ρέαμπτσιουκ ο καλύτερος φέτος;



• Στο μεταξύ, o Βατσλίκ μετά το Τσεχία-Ελβετία 2-1 είχε άλλη μία δύσκολη αποστολή, στο Τσεχία-Ισπανία 2-2. Αυτή τη φορά είχε πέντε τελικές εντός εστίας, διώχνοντας σε τρεις περιπτώσεις, τις δύο πιο δύσκολα καθότι ήταν από κοντά τα σουτ και κόντραρε επιπλέον η μπάλα, ενώ στα δύο γκολ των Ισπανών δεν ήταν εύκολο να αντιδράσει. Στο πρώτο δεν μπόρεσε να διώξει χαμηλά στη δεξιά γωνία του την μπάλα, παρότι στο ματς με τους Ελβετούς είχε κάνει μία πολύ καλή επέμβαση σε ένα παρόμοιο σουτ. Στην ισοφάριση (2-2) της Ισπανίας στο 90’ ήταν αδύνατο να αντιδράσει σε μία κεφαλιά στο αριστερό του παραθυράκι. Κατά βάση στάθηκε άτυχος, γιατί η μπάλα πέρασε οριακά τη νοητή γραμμή της εστία

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x