Κώστας Νικολακόπουλος

Ο Ολυμπιακός έκλεισε τον Πήλιο και ξεκίνησε πάλι να μαζεύει Ελληνόπουλα

Ο Κώστας Νικολακόπουλος γράφει στο sport-fm.gr για την πρώτη μεταγραφή του Ολυμπιακού, αλλά και τι σηματοδοτεί.

• Είναι αλήθεια ότι ο Ολυμπιακός έκλεισε τον Σταύρο Πήλιο, τον 22χρονο αριστερό μπακ του ΠΑΣ, που μπήκε στην ενδεκάδα της ομάδας των Ιωαννίνων ξαφνικά στις 20 Οκτώβρη, σε ένα ματς Κυπέλλου με την ΑΕΚ στη Φιλαδέλφεια κι έκτοτε δεν έχει ξαναβγεί ποτέ, ούτε λεπτό σε μία σειρά 18 αγώνων πρωταθλήματος.

• Και δεν έχει ξαναβγεί πολύ απλά γιατί το παιδί κέρδισε με το σπαθί του μία θέση στην ενδεκάδα, με την σταθερότητα του αμυντικά, την ταχύτητα του, την επιθετικότητα που διακρίνει το παιχνίδι του και την ικανότητα του να ανεβοκατεβαίνει όλη την αριστερή πλευρά, έχοντας μάλιστα κι αρκετά καλά τελειώματα σε επίπεδο σέντρας και πάσας. Στους «ερυθρόλευκους» είχε κάνει κλικ από τον μεταξύ τους αγώνα, το 2-2 στα Γιάννινα.

Νικολακόπουλος: Ο Ολυμπιακός έκλεισε τον Πήλιο

• Ο Ολυμπιακός έκλεισε τη μεταγραφή και είναι μία πρώτη κίνηση σε μία προσπάθεια να αρχίσει πάλι να μαζεύει Ελληνόπουλα, κάτι που έκανε με συνέπεια επί σειρά ετών, αλλά στα τελευταία πρωταθλήματα το είχε, ας το πούμε έτσι, διακόψει.

• Η τελευταία πραγματικά καλή μεταγραφή του Έλληνα παίκτη από μικρομεσαία ομάδα του πρωταθλήματος μας ήταν του Γιώργου Μασούρα από τον Πανιώνιο, μία ομάδα από τον οποίο είχε πάρει παίκτες που του είχαν προκύψει νωρίτερα κι άλλες σπουδαίες μεταγραφές (βλέπε Μανιάτη, Σάμαρη και Σιόβα).

Νικολακόπουλος: Ο Ολυμπιακός έκλεισε τον Πήλιο

• Από τον ΠΑΣ όπως όλοι θυμόμαστε ο Ολυμπιακός είχε αποκτήσει κι άλλο αριστερό μπακ, τον Λεονάρντο Κούτρη, που για ενάμιση-δύο χρόνια είχε δώσει λύσεις. Όπως είχε πάρει κι από τον Εργοτέλη τον Μπουχαλάκη, που καθιερώθηκε σε βασική μονάδα επί μία πενταετία και έγινε κι αρχηγός της ομάδας.

• Παρεμπιπτόντως, κατά ένα περίεργο τρόπο, του Ολυμπιακού δεν του βγαίνουν ποτέ οι μεταγραφές που κάνει από τον Ατρόμητο! Ούτε ο Καραμάνος, ούτε ο Τάτος, ούτε ο Γιαννούλης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x