Κώστας Νικολακόπουλος

Σκάνδαλο είναι να παίζει Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός ο Πινέιρο, που πέρυσι έπαιζε Απόλλων-ΑΕΚ!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος εξηγεί στο sport-fm.gr τι πραγματικά είναι σκάνδαλο στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Εγώ δεν ξέρω αν είναι σκάνδαλο ότι ένας elite διαιτητής της ΟΥΕΦΑ εξέφρασε την επιθυμία να σφυρίξει το ντέρμπι Ολυμπιακού-ΠΑΟΚ, που γίνεται μεσοβδόμαδα, άρα χωρίς να έχει υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα της χώρας του.

Σκάνδαλο είναι που με αρχιδιαιτητή τον Μπένετ elite διαιτητές στο ελληνικό πρωτάθλημα έχουν έρθει όλοι κι όλοι δύο, ένας από την Σλοβακία κι ένας από τη Λευκορωσία. Την στιγμή που μόνο πέρυσι είχαν έρθει οι Γερμανοί Μπριχ κι Αϊτέκιν, ο Ισπανός Θέρο Γκράντε, ο Ολλανδός Μακέλι, ο Σλοβένος Βίντσιτς, ο Ισραηλινός Γκρίνφελντ κι ο Σλοβάκος Κρούζλιακ! Κι ενώ, προσέξτε κι αυτό, πέρυσι το πρωτάθλημα είχε κριθεί από το Γενάρη, με τον Ολυμπιακό να φτάνει τον Φλεβάρη τη διαφορά του από τον δεύτερο ΠΑΟΚ στους 15 βαθμούς!

Σκάνδαλο είναι που σφύριξε φέτος το ΠΑΟ-Ολυμπιακός 11η αγωνιστική ο Δανός Κέλετ που Τσάμπιονς Λιγκ έπαιξε μόνο τον Ιούλιο και δη το Σκούπι-Ντινάμο Ζάγκρεμπ, ενώ πέρυσι το Ολυμπιακός-ΠΑΟ 5η αγωνιστική είχε σφυρίξει ο Βίντσιτς, που τον Απρίλη έπαιξε προημιτελικά Τσάμπιονς Λιγκ, Μπάγερν-Βιγιαρεάλ.

Νικολακόπουλος: Σκάνδαλο να παίζει Ολυμπιακός-ΠΑΟ ο Πινέιρο

Σκάνδαλο είναι που φέτος το ΠΑΟ-ΠΑΟΚ το σφύριξε ο Λευκορώσος Κούλμπακοφ, ενώ πέρυσι ο Θέρο Γκράντε.

Σκάνδαλο είναι που φέτος το Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ το σφύριξε ο Λετονός Τρεϊμάνης, ενώ πέρυσι ο Αϊτέκιν.

Σκάνδαλο είναι που φέτος το ΑΕΚ-Ολυμπιακός το σφύριξε ο Μαριάνι, ενώ πέρυσι ο Μακέλι.

Σκάνδαλο είναι που φέτος το ΠΑΟΚ-ΠΑΟ το σφύριξε ο Αυστριακός Βάινμπεργκερ, ενώ πέρυσι ο elite Κρούζλιακ.

Σκάνδαλο είναι που φέτος το Ολυμπιακός-ΠΑΟ το έπαιξε ο Πινέiρο, που πέρυσι είχε έρθει για να παίξει το Απόλλωνας-ΑΕΚ!!!

Σκάνδαλο είναι που φέτος το Άρης-ΠΑΟΚ το σφύριξε ο Σουηδός Αλ Χακίμ, ενώ πέρυσι και το Άρης-ΠΑΟΚ και το ΠΑΟΚ-Άρης τα σφύριξε ο Μπριχ!

Νικολακόπουλος: Σκάνδαλο να παίζει Ολυμπιακός-ΠΑΟ ο Πινέιρο

Κι όλα αυτά με τον Ολυμπιακό πέρυσι από τα Χριστούγεννα στο +11 από τη δεύτερη ΑΕΚ, με το πρωτάθλημα να έχει πάρει τον δρόμο του (με τον Ολυμπιακό να το παίρνει στο +19 από τον δεύτερο), ενώ φέτος τα Χριστούγεννα η διαφορά ΠΑΟ-ΑΕΚ ήταν τέσσερις βαθμοί, άρα όλα παίζονταν, όπως και παίζονται.

Κατά τα άλλα, σκάνδαλο είναι που βρέθηκε ένας διαιτητής elite να θέλει να παίξει Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ. Κι αυτό που δεν μας είπε ο Μπένετ είναι κάτι πολύ απλό: αυτός ο διαιτητής είναι καλός; Ποια η γνώμη του; Είναι δίκαιος, αντικειμενικός, αμερόληπτος διαιτητής; Είναι σαν κι αυτούς που ο ίδιος φέρνει από το σωρό; Τους προτιμάει αυτούς που φέρνει;

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x