Κώστας Νικολακόπουλος

Στο ΑΕΚ-Ολυμπιακός παίζουν οι δύο καλύτερες ομάδες μετά τη διακοπή του Μουντιάλ

Ο Κώστας Νικολακόπουλος καταγράφει μέσα από το sport-fm.gr ότι την Κυριακή παίζουν οι δύο ομάδες με τα καλύτερα αποτελέσματα.

• Τέλειωσε πλέον κι η εκκρεμότητα του αγώνα Ατρόμητος-ΑΕΚ και περιμένουμε και την τελευταία αγωνιστική του β΄ γύρου προκειμένου να ξέρουμε τη βαθμολογία της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

•Αυτό που πάντως ξέρουμε αυτή την στιγμή είναι ότι την Κυριακή παίζουν στη Φιλαδέλφεια οι δύο καλύτερες ομάδες μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω Παγκοσμίου Κυπέλλου. Διότι έκτοτε η ΑΕΚ κι ο Ολυμπιακός είναι αυτοί που έχουν την καλύτερη βαθμολογική συγκομιδή. Στις 12 αγωνιστικές που έχουν γίνει όταν ξανάρχισε το πρωτάθλημα μετά τη διακοπή πέντε εβδομάδων εξαιτίας του Μουντιάλ.

• Να θυμίσω τη βαθμολογία στο τέλος του α' γύρου, όταν δηλαδή διακόπηκε το πρωτάθλημα στις 14 Νοεμβρίου, στην 13η αγωνιστική:

Παναθηναϊκός 37

ΑΕΚ 29

ΠΑΟΚ 25

Ολυμπιακός 25

Αυτή την στιγμή, στην 25η αγωνιστική, η βαθμολογία είναι:

ΑΕΚ 59

Παναθηναϊκός 58

Ολυμπιακός 53

ΠΑΟΚ 51

Νικολακόπουλος: ΟΣΦΠ και ΑΕΚ οι καλύτεροι μετά το Μουντιάλ

• Συνεπώς η βαθμολογία στις 12 μέχρι τώρα αγωνιστικές του β΄ γύρου, μετά τη διακοπή λόγω Παγκοσμίου Κυπέλλου, είναι:

ΑΕΚ 30

Ολυμπιακός 28

ΠΑΟΚ 26

Παναθηναϊκός 21

• Όπως μπορούμε να παρατηρήσουμε, η ΑΕΚ, ο Ολυμπιακός κι ο ΠΑΟΚ είχαν μία σταθερότητα, ενώ ο Παναθηναϊκός είχαν μία πολύ μεγάλη πτώση (από 37 στους 21, που μπορεί να γίνουν 24 με νίκη του στο Περιστέρι την Κυριακή). Απλά, η σταθερότητα της ΑΕΚ ήταν σε πιο υψηλό επίπεδο (από 29 και 30 βαθμούς), ενώ του Ολυμπιακού (από 25 στους 28) και του ΠΑΟΚ (από 25 στους 26) σε λίγο πιο κάτω επίπεδο. Βέβαια, ανάλογα με το αποτέλεσμα του ντέρμπι ΑΕΚ-Ολυμπιακός και του αγώνα Βόλος-ΠΑΟΚ, θα διαμορφωθούν τα οριστικά δεδομένα.

• Πάντως, μέχρι στιγμής οι δύο ομάδες με τα καλύτερα αποτελέσματα στο β' γύρο, μετά το Μουντιάλ δηλαδή, είναι η ΑΕΚ κι ο Ολυμπιακός. Η ΑΕΚ έχει 10 νίκες και δύο ήττες (στην Τούμπα και στα Γιάννινα) κι ο Ολυμπιακός έχει οκτώ νίκες και τέσσερις ισοπαλίες (μέσα με ΠΑΟ κι έξω με ΠΑΟΚ, Ατρόμητο, ΠΑΣ).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x