Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Ο Ολυμπιακός πάει με προβλήματα στο ντέρμπι και τους έχει ανάγκη όλους»

Ακούστε τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού ενόψει του εκτός έδρας ντέρμπι με την ΑΕΚ, όπως τα μετέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Νικολακόπουλος.

Τα τελευταία αγωνιστικά νέα του Ολυμπιακού ενόψει του εκτός έδρας ντέρμπι με την ΑΕΚ για την τελευταία αγωνιστική της Stoiximan Super League μετέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Νικολακόπουλος.

Ο ρεπόρτερ των «ερυθρόλευκων» σχολίασε ότι ο Ολυμπιακός έχει ανάγκη από όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές και να πάρει το μάξιμουμ από αυτούς, γιατί αντικειμενικά έχει σοβαρά προβλήματα με απουσίες που για να καλυφθούν χρειάζεται όλοι οι παίκτες να είναι σε μεγάλη ετοιμότητα.

Επιπλέον, επισήμανε ότι λείπουν οι δυο πιο έμπειροι παίκτες, Σωκράτης και Εμβιλά, που είναι και κομβικοί λόγω της θέσης τους (στον άξονα), τονίζοντας ότι και ο πιο ποιοτικός παίκτης του Ολυμπιακού, ο Χάμες Ροντρίγκες, που αγωνίζεται και εκείνος στον άξονα, είναι άγνωστο πόσο μπορεί να βοηθήσει προεχόμενος από απουσία ενός μήνα και έχοντας στα πόδια του 3-4 προπονήσεις.

Το ίδιο ισχύει και για τον Γκάρι που λείπει 20 μέρες και υπό άλλες συνθήκες ο Μίτσελ θα τον υπολόγιζε ακόμα και για βασικό στη θέση του δεξιού εξτρέμ.

Τέλος, με αφορμή το πρωτοφανές να μην έχει ανακοινωθεί ο ορισμός των διαιτητών ημέρα Πέμπτη σχολίασε ότι θεωρεί πως ψιθυρίζονται πολλά στο περίγυρο της ΕΠΟ για τον εκλεκτό του Μπένετ στο ντέρμπι, αλλά: «Θεωρώ απίθανο ο Άγγλος αρχιδιαιτητής να ικανοποιήσει το αίτημα του Ολυμπιακού, δηλαδή να φέρει ρέφερι ελίτ από μεγάλο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα πολύ απλά γιατί δεν το έχει κάνει ούτε μία φορά σε ολόκληρη σεζόν».

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x