Κώστας Νικολακόπουλος

Ο Καμαρά στους 11 κορυφαίους της σεζόν στην Αφρική, μαζί με Σαλάχ και Μανέ!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος αναδεικνύει μέσα από το sport-fm.gr μία εξόχως τιμητική διάκριση για τον άσο του Ολυμπιακού Μαντί Καμαρά.

• Η πολύ καλή σεζόν του Μαντί Καμαρά στην απερχόμενη χρονιά του στον Ολυμπιακό, με τα 50 (!) παιχνίδια του, τα εφτά γκολ και τις τέσσερις ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις, δεν πέρασε απαρατήρητη.

• Έτσι, το μεγαλύτερο ίσως αθλητικό σάϊτ της Αφρικής, το Orange Football Club, τον συμπεριέλαβε στην καλύτερη ενδεκάδα της σεζόν 2019-20 με ποδοσφαιριστές από την Αφρική, που παίζουν στην Ευρώπη. Μαζί με αστέρια όπως οι Σαλάχ και Μανέ της Λίβερπουλ κι ο Ομπαμεγιάνγκ της Άρσεναλ.

• Η ιδανική ενδεκάδα από αστέρια της Αφρικής που επέλεξε η γνωστή ιστοσελίδα έχει ως εξής:

Ο Μαροκινός Μπουνού (Σεβίλλη)
Ο Σενεγαλέζος Κουλιμπαλί (Νάπολι)
Ο Κονγκολέζος Μουκιέλε (Λειψία)
Ο Μαντί Καμαρά από τη Γουϊνέα (Ολυμπιακός)
Ο Σενεγαλέζος Γκάνα Γκουγιέ (Παρί Σεν Ζερμέν)
Ο Χαϊντάρ από το Μάλι (Λειψία)
Ο Ιβοριανός Κορνέ (Λιόν)
Ο Αιγύπτιος Σαλάχ (Λίβερπουλ)
Ο Σενεγαλέζος Μανέ (Λίβερπουλ)
Ο Τογκολέζος Ομπαμεγιάνγκ (Άρσεναλ)
Ο Κονγκολέζος Μποκανί (Άντβερπ)

• Αναπληρωματικοί τους ψηφίστηκαν ο Καμερουνέζος Οκανά (Άγιαξ), ο Γκανέζος Παρτέϊ (Ατλέτικο Μαδρίτης), ο Σενεγαλέζος Ντιατά (Μπριζ), ο Αλγερινός Μπενραμά (Μπρέντφορντ), Ο Καμερουνέζος Τόκο Εκαμπί (Λιόν), ο Νιγηριανός Οσιμέν (Λιλ), ο Κονγκολέζος Μουλέκα (Μαζέμπε), ο Σενεγαλέζος Παπίς Σισέ (Αλάνιασπορ), ο Καμερουνέζος Ενσαμέ (Γιανγκ Μπόϊς) κι ο Καμερουνέζος Τσούπο Μότινγκ (Παρί Σεν Ζερμέν)

Άσχετο: πρώτο θέμα έγινε, είδα σήμερα, αυτό που έγραφα χθες εδώ στο sport-fm.gr για τον Παναθηναϊκό και τον 23χρονο μέσο της Βαγιαδολίδ, τον Κίκε…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x