Κώστας Νικολακόπουλος

Ο Πέδρο Άλβες προ των πυλών του Ολυμπιακού - Μένει και ο Κορδόν!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος γράφει στο sport-fm.gr τι πραγματικά παίζει με τον Πέδρο Άλβες και τον Κορδόν στον Ολυμπιακό.

•Προέκυψε από το εξωτερικό σήμερα η πληροφορία περί Ολυμπιακού και Πέδρο Άλβες. Για να ξεκινήσουμε από εκεί, υπάρχει όντως σοβαρό θέμα!

• Ο Μαρινάκης είναι σε συζητήσεις με τον 40χρονο Πορτογάλο, που μετά από μία ολόκληρη πενταετία (2018-2023) σε ρόλο τεχνικού διευθυντή στην Εστορίλ, έφυγε από την πορτογαλική ομάδα το περασμένο καλοκαίρι, με προοπτική να ανοίξει περισσότερο τα φτερά του. Οι συζητήσεις γίνονται σε βάση να δουλέψει στον Ολυμπιακό, καθώς οι πληροφορίες που έρχονται από την πατρίδα του μιλάνε για ένα σοβαρό επαγγελματία του ποδοσφαίρου.

•Αυτό που απομένει είναι να διευκρινιστούν οι ρόλοι στο όλο γκρουπ των ομάδων που έχει δημιουργήσει ο Μαρινάκης, με Ολυμπιακό, Νότιγχαμ και πλέον και Ρίο Άβε. Και ίσως κάπου είναι λογικό να γίνει μία ανακατανομή ρόλων. Μην ξεχνάμε ότι στον Ολυμπιακό υπάρχει στη θέση του τεχνικού διευθυντή ένα σημαντικό όνομα, ο Ισπανός Αντόνιο Κορδόν, που ήρθε μόλις το καλοκαίρι και δη με ένα δικό του τιμ (με δεξί χέρι του τον Χουάν Ιγκνάθιο Ναβάρο).

•Ο Κορδόν, όμως, εδώ και πολλές εβδομάδες αντιμετωπίζει κάποια προσωπικά προβλήματα που τον υποχρεώνουν να βρίσκεται πολύ συχνά στην Ισπανία κι αυτό είναι ένα θέμα, αφού κι ο ίδιος επιθυμεί να βρίσκεται περισσότερο εδώ, στη βάση του στο Ρέντη. Αλλά δεν μπορεί να κάνει διαφορετικά, καθώς προέχει ο ανθρώπινος παράγοντας.

• Η αίσθηση που έχω είναι ότι ο Κορδόν μπορεί να συνεχίσει τη συνεργασία του με τον Μαρινάκη και τον Ολυμπιακό σε μία λίγο διαφορετική βάση. Να έχει κάτι σαν συντονιστικό ρόλο σε όλο το γκρουπ Ολυμπιακός-Νότιγχαμ-Ρίο Άβε. Όπως είχε κάνει πριν λίγα χρόνια με επιτυχία, σε ένα άλλο γκρουπ ομάδων, ιδιοκτησίας Κινέζων, με Γρανάδα Ισπανίας-Πάρμα Ιταλίας-Τοντέλα Πορτογαλίας-Τσόνγκινγκ Λιφάν Κίνας.

•Ο δε Ολυμπιακός να έχει τεχνικό διευθυντή έναν πιο ενεργό στο ρόλο, τον Πέδρο Άλβες, που στα 40 χρόνια του διψάει για μία δουλειά σε υψηλό επίπεδο. Συνεπώς, αν δεν προκύψει κάποιο μεγάλο απρόοπτο, είμαστε μπροστά σε συνεργασία του Ολυμπιακού με τον Πορτογάλο!

•Με το σενάριο που θα έβλεπα πιο πιθανό είναι τον πολύ στενό συνεργάτη του Κορδόν, τον Ναβάρο, να παραμένει στον Ολυμπιακό, δίπλα στον Πέδρο Άλβες, σε ρόλο συνδετικού κρίκου Κορδόν-Πέδρο Άλβες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x