Κώστας Νικολακόπουλος

Όλα τα παιχνίδια Αστέρας-Ολυμπιακός στην Τρίπολη κρίνονται με τον ίδιο τρόπο!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος καταγράφει στο sport-fm.gr τον ένα τρόπο με τον οποίο «αποφασίζονται» όλα τα παιχνίδια του Ολυμπιακού στην Τρίπολη με τον Αστέρα!

• Πρέπει να είναι πρωτοφανές αυτό που συμβαίνει με τα παιχνίδια του Ολυμπιακού στην Τρίπολη όλα αυτά τα 15 και πλέον χρόνια που ο τοπικός Αστέρας βρίσκεται στην Α΄ Εθνική: κρίνονται πάντοτε με τον ίδιο τρόπο!

• Αν προηγηθεί στο σκορ ο Αστέρας, ο Ολυμπιακός δεν κερδίζει ποτέ! Ο Αστέρας, με αυτή την συνθήκη, έχει τρεις νίκες (1-0, 2-0, 2-1) και μία ισοπαλία (1-1), με τον Ολυμπιακό δηλαδή να έχει τεράστιο πρόβλημα στο γκολ, όταν βρεθεί πίσω στο σκορ.

• Αν προηγηθεί ο Ολυμπιακός, πάντα κερδίζει! Σε εννιά παιχνίδια άνοιξε το σκορ, κέρδισε και τα εννιά! Ενίοτε και με μεγάλα σκορ! Μπορούμε δε να παρατηρήσουμε ότι σε τέσσερα παιχνίδια ο Ολυμπιακός είχε ανοίξει το σκορ από τα πρώτα λεπτά και σε δύο από αυτά ήταν ήδη 2-0 στο δεκάλεπτο μπροστά στο σκορ!!!

• Υποσημείωση σημαντική: το 0-0 είναι συνηθισμένο αποτέλεσμα για τις δύο ομάδες! Τέσσερα παιχνίδια έχουν τελειώσει με λευκές ισοπαλίες. Μεταξύ άλλων και το τελευταίο για τις δύο ομάδες, στις αρχές της περασμένης σεζόν.

• Δεύτερη υποσημείωση ακόμη πιο σημαντική! Ο Ολυμπιακός από τις εννιά νίκες του στην Τρίπολη, τις οκτώ τις έχει πάρει από το α΄ ημίχρονο! Πήγε δηλαδή στην ανάπαυλα έχοντας το προβάδισμα στο σκορ. Μόνο μία νίκη πήρε στο β΄ ημίχρονο κι αυτή στο τελευταίο λεπτό, με ένα γκολ του Μήτρογλου πριν δέκα χρόνια, στο ντεμπούτο του Μίτσελ!



• Τα πράγματα είναι τόσο δεδομένα στους αγώνες Αστέρα-Ολυμπιακού, που δεν αφήνουν περιθώρια για…παρερμηνείες: η, ο Ολυμπιακός θα μπει πιο καλά και θα προηγηθεί με τουλάχιστον ένα γκολ στο ημίχρονο η, κατά πάσα πιθανότητα θα φύγει από την Τρίπολη χωρίς το τρίποντο. Άλλωστε, όλες τις νίκες του φέτος, σε Ελλάδα κι Ευρώπη, ο Ολυμπιακός τις έχει πάρει όταν πήγε στα αποδυτήρια μπροστά στο σκορ στο ημίχρονο!

• Να έχουμε στο μυαλό μας ότι ο Ολυμπιακός για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν δεν σκόραρε την Πέμπτη με τη Γουέστ Χαμ, αλλά κι ότι όπως είπα χθες στο ραδιόφωνο η ομάδα έχει να πάρει γκολ από σέντερ φορ της εδώ και εφτά παιχνίδια (από το 4-1 με τον Άρη)- κι είναι πάρα πολλά. Ο Ποντένσε (πέντε γκολ), ο Φορτούνης (δύο), ο Μασούρας (δύο), ακόμη κι Ρόντινεϊ (δύο) με τον Μαντί (ένα), κάνουν τη δουλειά των Ελ Κααμπί και Γιόβετιτς όλο αυτό το διάστημα, αλλά δεν είναι εύκολο…

• Ατυχώς για τον Ολυμπιακό έχει σταματήσει εδώ και καιρό να σκοράρει κι ο Μπιέλ (αυτός από τις 31 Αυγούστου), ο Σολμπάκεν δεν έχει κάνει ακόμη σεφτέ, ο Σκάρπα κι ο Καρβάλιο το ίδιο, οπότε λογικό είναι το πρόβλημα να μεγεθύνεται, καθώς ο Ελ Αραμπί είναι σαν να μην υπάρχει, έχοντας να παίξει από τον Αύγουστο-κι όχι ότι έκανε τίποτα και τότε που έπαιζε…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x