Κώστας Νικολακόπουλος

Ολυμπιακός: Πολύ ανεβασμένος ο Άβιλα, με τον αέρα της Ατλέτικο ο Βρσάλικο

Ο Κώστας Νικολακόπουλος γράφει στο sport-fm.gr για την εικόνα των τριών ακραίων μπακ του Ολυμπιακού στο χθεσινό φιλικό.

• Ευχάριστο κομμάτι από τον Ολυμπιακό του χθεσινού αγώνα, η απόδοση και των δύο δεξιών μπακ που χρησιμοποιήθηκαν ανά ημίχρονο από τον Πέδρο Μαρτίνς. Κι έχει σημασία, διότι σε αυτή τη θέση η ομάδα την περασμένη σεζόν είχε υποφέρει.

• Κατ΄ αρχάς, ήταν πολύ ανεβασμένος ο Άβιλα, που έκανε την καλύτερη του εμφάνιση με τα «ερυθρόλευκα». Μπορεί να μην πέρασε κάποια καλή σέντρα μπροστά, κάτι που ενίοτε είχε κάνει σε προηγούμενα φιλικά, αλλά ήταν πολύ αξιόπιστος αμυντικά, τόσο χαμηλά, όσο και στον αέρα, όπου κέρδισε πολλές μονομαχίες με το κεφάλι. Ήταν πιεστικός στα μαρκαρίσματα και όποτε βρήκε ευκαιρία είχε καλές προωθήσεις-σε μία από αυτές έφυγε στην αντεπίθεση αλλά για ένα κλικ δεν βρήκε στη σέντρα τον Αραμπί και στην άλλη κέρδισε φάουλ. Ο Ισπανός μας έδωσε μία καλή γεύση των δυνατοτήτων του και είναι ξεκάθαρα πιο έτοιμος από τον Βρσάλικο.

Ολυμπιακός: Aνεβασμένος Άβιλα, με αέρα Ατλέτικο ο Βρσάλικο

• Ο Κροάτης, από την πλευρά του, άρεσε με το σκεπτικό ότι πάτησε το πόδι του στο Ρέντη για πρώτη φορά την περασμένη Τρίτη! Τρεις φορές που έπρεπε να κόψει στις παρυφές της περιοχής του Βατσλίκ, έκοψε και τις τρεις, με άμεσες επεμβάσεις. Και στο ανεπίσημο ντεμπούτο του στον Ολυμπιακό , δεν είχε κανένα πρόβλημα να βγει επανειλημμένως μπροστά, να συνεργαστεί με τον Μασούρα κι άλλους συμπαίκτες του, όμως μία φορά πήγε να κάνει το κάτι παραπάνω και την άλλη τελικά δεν μπόρεσε να περάσει τη σέντρα του. Σίγουρα τον βοηθάει ο αέρας που κουβαλάει από την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Ολυμπιακός: Aνεβασμένος Άβιλα, με αέρα Ατλέτικο ο Βρσάλικο

• Βέβαια, αν θέλουμε να είμαστε ειλικρινείς, εάν ο Βρσάλικο έκανε χθες όσα έκανε ο Ρέαμπτσιουκ, τόσο αμυντικά, όπου δεν έχασε καμία μάχη (και δύο φορές στην ίδια φάση έβγαλε την μπάλα από την εστία του Βατσλίκ), όσο κι επιθετικά, όπου πέρασε σέντρες και πάσες για φάσεις στον Ελ Αραμπί, στον Ζίνκερναγκελ και στον Μασούρα, τώρα θα είχε γίνει πρώτο θέμα, ενώ ο…άμπαλος Όλεγκ πέρασε στα ψιλά, σε ματς που ήταν ο καλύτερος του γηπέδου…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x