Stoiximan Super League

Δίνουν… τεστ Ολυμπιακός και Άρης

Άρης και Ολυμπιακός αναμετρώνται σε φιλική αναμέτρηση στο «Κλ. Βικελίδης». Πρόβα τζενεράλε για τους «κίτρινους». Με πολλές αλλαγές οι Πειραιώτες στο τελευταίο τους τεστ πριν τις «μάχες» με τη Μακάμπι.

Τελικό μοντάρισμα για Άρη και Ολυμπιακό.

Οι «κίτρινοι» υποδέχονται στις 21:00 (Novasports Prime, bwinΣΠΟΡ FM 94.6, sport-fm.gr) τους «ερυθρόλευκους» σε φιλική αναμέτρηση στο «Κλ. Βικελίδης» λίγο πριν τις ευρωπαϊκές «μάχες» και των δύο.

Οι γηπεδούχοι βλέπουν την αναμέτρηση ως πρόβα τζενεράλε ενόψει του πρώτου αγώνα με την Γκόμελ για τον 2ο προκριματικό γύρο του Europa Conference League, ενώ οι Πειραιώτες, οι οποίοι θα παραταχθούν με πολλές απουσίες, έκαναν ουσιαστικά τα αποκαλυπτήριά τους το Σάββατο στο 1-0 επί της Άλκμααρ.

Όσοι ξεκίνησαν κόντρα στους Ολλανδούς πριν από σχεδόν δύο 24ωρα, έμειναν εκτός αποστολής. Συγκεκριμένα, δεν θα αγωνιστούν Ελ Αραμπί, Βρσάλικο, Μαντί Καμαρά, Αγκιμπού Καμαρά, Ζινκερνάγκελ, Παπασταθόπουλος, Μασούρας Κανέ, Βατσλίκ, Ρέαμπτσιουκ και Σισέ.

Σε ό,τι αφορά τον Άρη, δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα και ο Χερμάν Μπούργος θα έχει στη διάθεσή του, Μαζακού, Νταμπό και Οντουμπάγιο, ενώ ο Καμάτσο δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα. Ο Αργεντινός τεχνικός αναμένεται να δώσει περισσότερα λεπτά συμμετοχής σε Γκρέι και Ντιόπ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x