Κώστας Νικολακόπουλος

Και κάπως έτσι, με το -12 (!) ο Μίτσελ θα έχει το ρόστερ όπως το ήθελε!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος κάνει μέσα από το sport-fm.gr καταγραφή δεδομένων στον Ολυμπιακό στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου.

• Από την πρώτη στιγμή που είχε έρθει ο Μίτσελ στον Ολυμπιακό, ένα πράγμα είχε ζητήσει: να μειωθεί το ρόστερ της ομάδας σε μεγάλο βαθμό, έτσι ώστε να δουλεύει με 24-25 παίκτες και τους τέσσερις τερματοφύλακες.

• Έπρεπε να περάσουν πάνω από τέσσερις μήνες, αλλά να που ο Ισπανός έχει το ρόστερ όπως το ήθελε: με τέσσερις τερματοφύλακες και 24-25 παίκτες! Για να φτάσουμε σε αυτό το σημείο, χρειάστηκε στο διάστημα της παρουσίας του στον Ολυμπιακό να φύγουν παίκτες!

• Πρώτος απ΄ όλους ο Βρσάλικο, μέσα στο φθινόπωρο! Και στη συνέχεια, ο ένας μετά τον άλλο, οι Κούτρης και Γιάννης Μασούρας, ο Μπόουλερ (πίσω στη Νότιγχαμ), ο Αμπουμπακάρ Καμαρά (πίσω στον Άρη), ο Λάιντνερ (στην Αούστρια), ο Κούντε (στην Μπόχουμ) και τώρα μαζεμένοι οι Άβιλα (Λούντογκορετς), Αγκιμπού (Ατρόμητος), Μπουχαλάκης (Κόνιασπορ), Ουί Τζο (πίσω στη Νότιγχαμ), Βατσλίκ (Χάντερσφιλντ). Μιλάμε για 12 παίκτες!

Ολυμπιακός: O Μίτσελ θα έχει το ρόστερ όπως το ήθελε!

• Πλέον ο Μίτσελ συνεχίζει με 25 παίκτες συν τέσσερις τερματοφύλακες, αν και νομίζω ότι και ένας-δύο να έφευγαν ακόμη δεν θα τον ενοχλούσε καθόλου!

Γκολκίπερ είναι οι Πασχαλάκης, Τζολάκης, Κρίστινσον, Παπαδούδης.
Ακραίοι αμυντικοί οι Ρόντινεϊ, Ανδρούτσος, Ρέαμπτσιουκ, Ραμόν, Μαρσέλο
Κεντρικοί αμυντικοί οι Παπασταθόπουλος, Ντόι, Ρέτσος, Σισέ, Μπα
Κεντρικοί χαφ οι Εμβιλά, Χουάνγκ, Σαμασέκου, Κασάμι
Επιθετικοί χαφ οι Χάμες, Φορτούνης, Βαλμπουενά
Ακραίοι κυνηγοί οι Μπιέλ, Μασούρας, Γκάρι, Μπούτουτσι και Κανός
Σέντερ φορ οι Μπακαμπού, Ελ Αράμπι.

Πασπαρτού για τα άκρα άμυνας κι επίθεσης ο Βρουσάι

Ολυμπιακός: O Μίτσελ θα έχει το ρόστερ όπως το ήθελε!

• Δεν τους λες λίγους τους παίκτες αυτούς. Ο Ολυμπιακός έχει ακόμη 16 παιχνίδια πρωταθλήματος, τους δύο ημιτελικούς του Κυπέλλου και τον τελικό, αν καταφέρει να προκριθεί. Λογικά είναι ένα ρόστερ που αρκεί, αριθμητικά αναφέρομαι πάντα. Για τρίτος φορ άμα χρειαστεί υπάρχει η επιλογή του Μπιέλ η, του Μασούρα. και για εξτρά κεντρικός χαφ μπορεί να υπολογιστεί κι ο Ανδρούτσος.

• Μπορούμε να παρατηρήσουμε ότι από τους 19 παίκτες που είχαν χρησιμοποιηθεί σε εκείνα τα δύο παιχνίδια αρχές καλοκαιριού, με τη Μακάμπι Χάιφα, που στοίχισαν τον αποκλεισμό από το Τσάμπιονς Λιγκ, με τον Πέδρο Μαρτίνς στον πάγκο, έχουν μείνει μόνο εφτά παίκτες: τρεις που είχαν παίξει βασικοί (Ρέαμπτσιουκ, Μασούρας, Σισέ), τρεις που είχαν μπει αλλαγή (Ελ Αράμπι και Βαλμπουενά στο 0-4 κι ο Παπασταθόπουλος στο 1-1) κι ο Εμβιλά που ήταν βασικός στο 1-1 κι αλλαγή στο 0-4. Οι υπόλοιποι 12 έχουν φύγει! Βατσλίκ, Βρσάλικο, Άβιλα, Μανωλάς, Κανέ, Μπουχαλάκης, Κούντε, Καρβάλιο, Αγκιμπού, Τικίνιο, Ζίνκερναγκελ, Αμπουμπακάρ.

• Τώρα που το θυμάμαι, τι είχε κάνει ο άνθρωπος. Έπαιζε την πρόκριση στο Τσάμπιονς Λιγκ κι έβαλε στη ρεβάνς στο Καραϊσκάκη τον Κανέ στην ενδεκάδα κι όχι τον Εμβιλά. Να τα σκίζεις και τα διπλώματα της προπονητικής…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x