Stoiximan Super League

Σταματέλος: «Δεν θα με εκπλήξει αν μπουν στην αποστολή για Τούμπα ο Κανός και ο Μπουτούτσι»

Ακούστε τα νέα του Ολυμπιακού από τον Νίκο Σταματέλο στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού, μετά τη χθεσινή μέρα με τις προσθήκες που υπήρξαν στο «ερυθρόλευκο» ρόστερ, μετέφερε ο Νίκος Σταματέλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Η μόνη εξήγηση είναι πως δεν προλάβαινε να καλύψει το κενό ο Ολυμπιακός. Και για εμένα, είναι μία χαρά πρόταση αυτή που ήρθε για τον Ρέαμπτσιουκ», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας για το θέμα του Μολδαβού μπακ.

«Έγινε ένας αναμενόμενος χαμός. Περιμέναμε την ανακοίνωση του Κανός. Από εκεί και πέρα, ξαφνικά προέκυψαν θέματα για κεντρικό αμυντικό, δεύτερο εξτρέμ και υπήρξε θέμα με τον Μπονατσόλι. Πήρε ο Ολυμπιακός έναν ακόμη ακραίο. Και κάπως έτσι προέκυψε ο Μπουτούτσι. Καλή η επιλογή του Μίτσελ με τα τρία δεκάρια, ήταν μονόδρομος η απόκτηση παίκτη που να παίζει στα πλάγια και ήρθαν δύο που ήταν ενεργοί. Είναι στη διάθεση του προπονητή να διαπιστώσει τη κατάστασή τους, ώστε να μάθουμε πότε θα τους υπολογίζει και αν θα είναι στην αποστολή για Τούμπα. Δεν θα μου προκαλέσει έκπληξη. Έπαιζαν κανονικά, δεν ήταν εκτός ή ελεύθεροι και έκαναν μόνοι τους προπόνηση», είπε για την ενίσχυση των Πειραιωτών.

Σχετικά με τα σενάρια στην Τουρκία για Μασούρα και Γκάρι Ροντρίγκες, υπογράμμισε ότι «ο μόνος που θα πάει σίγουρα στη γειτονική χώρα είναι ο Μπουχαλάκης για την Κόνιασπορ. Υπάρχουν δημοσιεύματα, αλλά δεν περισσεύουν τα εξτρέμ στον Ολυμπιακό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x