Κώστας Νικολακόπουλος

Ολυμπιακός: Έμεινε ο Καλογερόπουλος και επέκτεινε το συμβόλαιό του ο Παπακανέλλος

Ο Κώστας Νικολακόπουλος καταγράφει στο sport-fm.gr τις εξελίξεις με δύο από τα ένα παιδιά του Ολυμπιακού.

· Ο 25χρονος Παναγιώτης Ρέτσος διαπρέπει στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν στον Ολυμπιακό, ο σύλλογος όμως κοιτάζει και το μέλλον.

· Ένα άλλο Ελληνόπουλο, κεντρικός αμυντικός επίσης, με μεγάλο ταλέντο, ο Αλέξης Καλογερόπουλος παρέμεινε στον Ολυμπιακό, ενώ είχε λήξει το συμβόλαιο του στις 30 Ιουνίου και είχε όλο το καλοκαίρι πολλούς μνηστήρες, από το εξωτερικό κι από το εσωτερικό...

· Στα 19 του ακόμη (26.7.2004) ο Καλογερόπουλος, έχει καταφέρει ήδη να θεωρείται ένας σημαντικός παίκτης για την ηλικία του, με τρία παιχνίδια πρωταθλήματος (τα δύο βασικός κόντρα σε Αστέρα και Παναθηναϊκό και το άλλο αλλαγή κόντρα στον Άρη) στην πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού επί Πέδρο Μαρτίνς, αλλά και συμμετοχή ως βασικός στο Γιουρόπα Λιγκ κόντρα στη Ναντ τον περασμένο Δεκέμβριο, επί Μίτσελ.

· Η καινούργια συμφωνία του αρχηγού της Εθνικής ομάδας Κ19 με τον Ολυμπιακό είναι για τρία χρόνια, έως το καλοκαίρι του 2026. Στη φετινή σεζόν, όπως λένε οι πληροφορίες, θα παίξει στον Βόλο, που τον ζήτησε επίμονα και τον υπολογίζει, οπότε θα είναι καλό και για τον ίδιο να πάρει χρόνο συμμετοχής στην ελληνική Super League και δη σε μία καλή ομάδα όπως η θεσσαλική, που έφτασε την περασμένη σεζόν στα πλέι οφς κι έχει αποδείξει ότι βοηθάει στην εξέλιξη νέων παιδιών (βλέπε Δουβίκας κ.α).

· Ο Ολυμπιακός έκανε και άλλη μία κίνηση την οποία θα βρει μπροστά του στο μέλλον: επέκτεινε το συμβόλαιο ενός άλλου χαρισματικού παίκτη της Ακαδημίας του.

Ολυμπιακός: Έμεινε ο Καλογερόπουλος

· Μιλάμε για τον Αντώνη Παπακανέλλο, 18χρονο (11.8.2005) πλέι μέικερ του Ολυμπιακού Κ19, για τον οποίο όλοι οι ειδικοί του συλλόγου λένε ότι είναι ένα από τα τρία πιο μεγάλα ταλέντα της Ακαδημίας του, μαζί με τον 16χρονο επιθετικό Χαράλαμπο Κωστούλα και τον 17χρονο κεντρικό χαφ Χρήστο Μουζακίτη, που ήταν άτυχος τον Ιούνιο με ένα τραυματισμό.

· Διεθνής με την Κ17 ο Παπακανέλλος είναι στο στιλ του Φορτούνη και την προηγούμενη σεζόν έκανε εφτά γκολ στα 24 παιχνίδια του με την πρωταθλήτρια Κ19 του Ολυμπιακού, κάνοντας στο τέλος και ντεμπούτο με τη Β ομάδα, στην οποία έχει ήδη προωθηθεί μέσα στο καλοκαίρι, παίζοντας στα φιλικά με προπονητή τον Ιμπαγάσα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x