Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Όσο ο Ράφα Μιρ είναι στη Σεβίλλη, θα το παλεύει ο Κορδόν για τον Ολυμπιακό»

Ακούστε τα νέα του Ολυμπιακού από τον Κώστα Νικολακόπουλο στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού, σε αγωνιστικό για Ατρόμητο-Τσουκαρίτσκι και μεταγραφικό επίπεδο, μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του το παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο Καραϊσκάκη, που θα γίνει στο Φάληρο μετά τα έργα που γίνονται στο Περιστέρι. Είναι ευκαιρία για τον Ολυμπιακό να συνεχίσει νικηφόρα, αν αξιοποιήσει την έδρα του, όπως έχει κάνει εύκολα ή δύσκολα στα προηγούμενα ματς. Στη διαδικασία που έχει μπει ο Ολυμπιακός, να ενσωματώσει 15 μεταγραφές και παράλληλα να κερδίζει, κάθε ματς είναι επικίνδυνο», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Κάθε παιχνίδι είναι επικίνδυνο και ο Ατρόμητος είναι ένας αντίπαλος που παραδοσιακά (και) στο Καραϊσκάκη ζορίζει τον Ολυμπιακό. Περιμένουμε ένα ενδιαφέρον παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός πριν από δύο χρόνια είχε φέρει ένα 0-0 (με τον Ατρόμητο) στην αρχή του πρωταθλήματος, για την 1η αγωνιστική, και τώρα έχει την ανάγκη να κερδίζει για να πάρει ψυχολογία και να πάει στη Σερβία, να κλειδώσει την πρόκριση, να κερδίσει τη Λαμία την άλλη αγωνιστική ξανά στο Φάληρο και μετά στη διακοπή του πρωταθλήματος να δουλέψει η ομάδα καλύτερα, αφού ακολουθεί το ντέρμπι με την ΑΕΚ στις 17/9 στη Νέα Φιλαδέλφεια και η έναρξη των ομίλων στις 21/9», πρόσθεσε.

Όσον αφορά την ενδεκάδα για το αυριανό ματς, είναι ένας «γρίφος» από τα συνεχόμενα ματς και δεν υπάρχουν ξεκάθαρες απαντήσεις. Εκτός από αυτούς που είδαμε την Πέμπτη με την Τσουκαρίτσκι, από τη στιγμή που δεν έχει την πολυτέλεια για μεγάλες αλλαγές, διεκδικούν θέση οι αλλαγές του προηγούμενου ματς και τον Καρβάλιο που είναι πάντα στα υπ’ όψιν.

Τέλος, για τα μεταγραφικά υπογράμμισε πως γίνεται μία προσπάθεια να έρθουν δύο επιθετικοί παίκτες για το αρχικό σχήμα, ένας εξτρέμ και ένας σέντερ φορ και την πιθανότητα να έρθει ένας ακόμα ακραίος κυνηγός. «Νομίζω ότι ο Κορδόν, όσο ο Ράφα Μιρ είναι ακόμα στη Σεβίλλη, θα το παλεύει μέχρι το τέλος για να φέρει τον παίκτη στον Ολυμπιακό», τόνισε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x