Κώστας Νικολακόπουλος

Ο Ολυμπιακός βάζει γκολ στο ίδιο λεπτό και στα τρία τελευταία παιχνίδια του!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος γράφει στο sport-fm.gr για τον Μίτσελ και τον Μπακαμπού και κάνει μία παρατήρηση που μόνο τυχαία δεν είναι.

· Δεν ξέρω κατά πόσο έχει γίνει αντιληπτό, αλλά ο Ολυμπιακός είναι αήττητος στις οκτώ τελευταίες αγωνιστικές, με πέντε νίκες και τρεις ισοπαλίες. Βέβαια, ήταν τόσο πίσω στη βαθμολογία που πλέον ακόμη κι η κάθε ισοπαλία είναι γι΄ αυτόν πολύ κακό αποτέλεσμα.

· Ο Μίτσελ έκανε και χθες με τον Ιωνικό αυτό το οποίο περιμέναμε, δηλαδή συνέχισε τη μονιμοποίηση ενός σχήματος, κάνοντας ξανά μόλις δύο αλλαγές στην ενδεκάδα του αμέσως προηγούμενου αγώνα, του 5-0 με τον Αστέρα, όπως και με την ομάδα της Τρίπολης είχε κάνει δύο αλλαγές σε σχέση με το αμέσως προηγούμενο παιχνίδι, το 2-2 με τον ΠΑΣ. Ο Ροντινέι έκανε το ντεμπούτο του με τα «ερυθρόλευκα», παίρνοντας τη θέση του Ανδρούτσου, κι ο Μπακαμπού αντικατέστησε τον Ελ Αράμπι, λογικά μπορεί κάποιος να πει, καθότι ο Μαροκινός ήταν ο μοναδικός μη διακριθείς παίκτης του Ολυμπιακού στο ματς με τον Αστέρα.

· Η επιλογή του Μίτσελ δικαιώθηκε με τον Μπακαμπού να ανοίγει το σκορ. Ιδιαίτερος σέντερ φορ ο Μπακαμπού, με καλές κινήσεις σε επαφές με την μπάλα με τη μία γύρω από την περιοχή, αλλά κι εμφανή αδυναμία στο ψηλό παιχνίδι: εκεί που του πέρασε μία σέντρα για γκολ ο Ροντινέι στα πρώτα λεπτά, δεν μπόρεσε έστω λίγο να σηκωθεί για να σκοράρει εύκολα, όπως έπρεπε να κάνει ένας επιθετικός σε τέτοια φάση, ενώ και στη συνέχεια, σε ένα καλοτραβηγμένο φάουλ του Χάμες, πήρε την κεφαλιά αλλά ήταν παντελώς ακίνδυνη.

Ολυμπιακός: Γκολ στο ίδιο λεπτό στα τρία τελευταία ματς

· Με ικανότητα να παίρνει καλές θέσεις για να σκοράρει ο Μπακαμπού, αλλά και χωρίς την εξτρά ποιότητα που περιμένεις να έχει ένας φορ ο οποίος είχε παίξει ως βασικός με τη Βιγιαρεάλ. Σε εκείνη την αντεπίθεση στο β΄ ημίχρονο, που τον έβγαλε μπροστά με μία αριστοτεχνική μπαλιά, ήταν πραγματικά απογοητευτική η τελική του πάσα…πίσω από τον Φορτούνη, ενώ σε μία άλλη αντεπίθεση η πάσα προς τον Μασούρα ήταν κάπως καλύτερη, όμως η αίσθηση που σου έδινε ήταν ότι δεν ήξερε τι να την κάνει την μπάλα.

· Τέλος πάντων, με αφορμή το γκολ του Μπακαμπού, που είχε σκοράρει κι ως αλλαγή στο περασμένο ματς με τον Αστέρα, σπάζοντας ένα κακό σερί πέντε αγώνων χωρίς γκολ, να παρατηρήσουμε ότι ο Ολυμπιακός και στα τρία τελευταία παιχνίδια του έχει βάλει γκολ στο ίδιο λεπτό!!!

Στο ΠΑΣ-Ολυμπιακός είχε κάνει το 0-1 στο 34’ ο Φορτούνη

Στο Ολυμπιακός-Αστέρας είχε κάνει το 2-0 στο 34΄ο Χάμες

Στο Ιωνικός-Ολυμπιακός έκανε το 0-1 στο 34΄ο Φορτούνης

Ολυμπιακός: Γκολ στο ίδιο λεπτό στα τρία τελευταία ματς

· Και μην το βλέπετε ως κάτι τυχαίο: ο Ολυμπιακός του Μίτσελ πιέζει πιο πολύ σε όλο το ματς στο διάστημα από το 30’ έως το 45’ σχεδόν σε κάθε παιχνίδι του. Εκεί είναι το φόρτε του. Κάπως έτσι, άλλωστε…

Στο Ολυμπιακός-Ατρόμητος 2-0 το 1-0 έγινε στις καθυστερήσεις του α΄ ημιχρόνου

Στο Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 1-2 το 1-1 έγινε στο 37’

Στο Ολυμπιακός-Λαμία 2-0 το 2-0 έγινε στο 30’

Στο Λεβαδειακός-Ολυμπιακός 0-1 το μοναδικό γκολ έγινε στο 40’

Στο ΠΑΣ-Ολυμπιακός 2-2 το 0-1 έγινε στο 34΄και το 0-2 στο 45’

Στο Ολυμπιακός-Αστέρας 5-0 το 2-0 έγινε στο 34’

Στο Ιωνικός-Ολυμπιακός 0-2 το 0-1 έγινε στο 34’ και το 0-2 στο 40’

· Και κάτι άλλο που σκεφτόμουν για το ΠΑΟΚ-Άρης. Δεν τον βλέπω καλά τον Άρη-οι δηλώσεις όπως αυτές εσχάτως του Καρυπίδη, ότι έχει πελάτη τον ΠΑΟΚ κλπ, συνήθως δεν βγαίνουν σε καλό. Είδαμε και τι έπαθε η ΑΕΚ στα Γιάννινα μετά τις δηλώσεις για το ποδόσφαιρο που παίζει...

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x