Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Ο Ολυμπιακός πρέπει επιτέλους να κάνει για πρώτη φορά φέτος τρεις σερί νίκες»

Ακούστε τα νέα του Ολυμπιακού από τον Κώστα Νικολακόπουλο στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού, μετά την εκτός έδρας νίκη επί του Ιωνικού και ενόψει του αγώνα στον Βόλο, μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ο Ολυμπιακός πηγαίνει παιχνίδι με παιχνίδι και είναι σημαντικό το ματς της Κυριακής, το οποίο βέβαια κρύβει ιδιαιτερότητες γιατί δεν έχει κάνει μέχρι τώρα τρεις σερί νίκες και παράλληλα υπάρχει το ντέρμπι ΑΕΚ-Παναθηναϊκός. Είναι ένα κομβικό παιχνίδι για να το πάρει. Από τη στιγμή που έχει φτάσει εδώ το πρωτάθλημα, αν δεν κάνει τρεις σερί νίκες, δεν μπορεί να μιλάει για κάτι παραπάνω», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

Και πρόσθεσε: «Πρώτος χρονικά στόχος αυτή τη στιγμή, κατά τη δική μου άποψη, είναι ο Ολυμπιακός να φτάσει τη δεύτερη θέση. Αν είχε κερδίσει στον ΠΑΣ και στη Λεωφόρο, θα ήταν πολύ πιο κοντά στην κορυφή, στους 5 βαθμούς, και θα ήταν διαφορετικά τα δεδομένα. Από τη στιγμή που έγιναν όσα έγιναν με το πέναλτι στη Λεωφόρο και αυτοκτόνησε στα Γιάννενα, πρέπει να κοιτάξει πρώτα να προσπεράσει την ΑΕΚ. Θα έχει βλέψεις για την πρώτη θέση, εφόσον αρχίσει να πλησιάσει τον Παναθηναϊκό».

Ακούστε τι άλλο είπε για το ματς στη Νίκαια και την απόδοση της ομάδας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x